Bihåleinflammation i repris!

Denna jä&&@?!##^* höst alltså. Jag har tuggat mig igenom både bihåle- och lunginflammation och för att nu återförenas med bihåleskiten igen. 

Pannan dunkar och det spränger runt höger öga. Blev sjuk förra helgen och har levt på värktabletter, Nasonex, ingefära, grönt te och diverse häxbrygder sen dess. Samt sköljt näsan med en sån där vidrig näskanna. 

Men icke. Är så trött på det här. Men har iaf bokat tid hos den där ÖHN-doktorn i Danderyd som flera av er tipsade om! Ska be om en kraniosakral healing och kanske även en shotsbricka. 10 vicks blå och en stamrenovering, tack. 

Soffan är sjuk

Dagens i-landsproblemselfie. Men det kunde ju vara värre, man hade ju kunnat vara på Nobelmiddagen tex.


Jag hade vunnit VAB-bingon, lätt. Fast för egen del, inte barnens. 

 1. Ullis skriver:

  Har haft samma elände förra året. Bihåleinflammation gång på gång.

  Köp Sinupret Forte på Apoteket, den hjälper till att få loss slemmet inne i bihålan! Verkligen bra! Köp köp köp!
  Krya på dig!

 2. Anna skriver:

  Vilken ÖNH i Danderyd? Sitter också med samma skit.

  1. Cilla skriver:

   Danderyds ÖNH-mottagning, ligger i Mörby C. Inget remisstvång. Superduktiga läkare!

   1. Ja!!! Jag var dit i veckan, blev noggrant undersökt o tydligen sitter nässkiljeväggen snett o orsakar trånga bihålor. Så nu ska jag op senare i vinter. TACK för tipset! 😘

 3. Lotta skriver:

  Prova sinoclear känns som hela hjärnan ska komma ut men funkar!

 4. Annelie skriver:

  Efter graviditet följde 1 år med bihåleproblem from hell! Inflammationerna och antibiotika & kortisonkurerna avlöste varandra. Opererades för en vecka sedan – då de knackade bort ben i näsan för ”bättre ventilation” 5 veckor från remiss till operation på Sophiahemmet, utan privat sjukförsäkring. Hoppas nu på en tillvaro utan nasonex, nässkölj och sjukskrivning.

  1. Anna skriver:

   Jag blev opererad i maj! Inte *pepparpeppar* varit sjuk sen dess. Men nässköljer varje kväll…

 5. Anna skriver:

  Jag hade så förra året. I maj fick jag operation och nu är jag bra. Tydligen var mina gångar för trånga. Orsak *trumvirvel* det är vanligt efter graviditet… Hur som nu spolar jag varje kväll med saltvatten…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..