Skolvalet, som sagt

Precis som för Mira är det även dags för den här lilla filuren att börja i förskoleklass i höst.

Malte-2011

Malte, eehm, 4 (?) månader.

Hösten 2011 hade han inte lärt sig sitta ens och nu ska han snart börja skolan. Malte, my man.

Jag var på informationsmöte i går med en massa andra förväntansfulla och något förvirrade föräldrar. Tillsammans satt vi på de små stolarna vid de låga borden i matsalen och tittade nyfiket på en powerpointpresentation av allt vad denna skola kan erbjuda. Det vill säga, en alldeles vanlig kommunal skola med – vad det verkar – fina och engagerade lärare som i alla fall jag upplevde som genuint varma och kompetenta.

Jag är laddad. Malte är chill.

Malte i rutschkanan
Jolly Green Giant, 5 år.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..