VAD SKA JAG GÖRA MED ALL DENNA TIIIID???

Ja, det frågar jag mig (och er) en kväll som denna. Jag blir bevisligen alldeles tafatt och passiviserad när egentid väl bjuds.

Ja, jag har alltså gans…låt oss säga många timmar att disponera, helt fritt, utan att jag behöver tänka på vare sig borttappade hästar (som har ”gömt” sig mitt på golvet), kraschade bilar som går sönder (SHOCKER!) när man oavbrutet krockar dem mot en vägg alternativ sular dem i golvet. Inga blöjor, ingen välling, inga stjärtar eller tårar att torka (okej, just när jag skrev det sistnämnda fick jag akutlängtan efter kidsen, men okej).

Så. Jag inledde kvällen med något så konstruktivt som att titta på luften och lamslaget konstatera ATT jag borde göra någonting, dock utan någon som helst konkret intention eller plan.

Efter att ha lekt med en flyktig tanke på att fixa tvätt, stretcha, klittra, meditera, promenera landade jag i horisontalläge i soffan i sällskap av inte bara en, utan två godispåsar och så började jag kolla på Skam, sist av alla i hela kosmos.

Tja, och här ligger jag kvar (okej, nu halvsitter jag) och enligt SVT Play är jag nu inne på avsnitt 8. Det finns i nuläget inga indikationer på att planerna kommer att förändras, utan det är fortsatt stabilt horisontalläge som gäller. Och ja, det är gudomligt gött.

IMG_0579

Jag, i ett ambivalent tillstånd. 

IMG_0588

Jag, i ett dekadent tillstånd.

  1. Sara skriver:

    Åh jag såg dej på HM idag (det var väl du, annars får jag verkligen skämmas) men det gick så fort att jag inte hann berätta hur mycket jag älskar bloggen!

  2. Hahahaha …. ‘fina härliga Du .. strunta i allt och gör BARA det som faller sig naturligt, Horisontläget i soffan verkar vara ett utmärkt alternativ’ .. redan i morgon är ju FAMILJEN tillbaka. ‘Slappa och Relaxa’ så mycket du orkar …

  3. Carro skriver:

    Chilla vidare för tusan! Precis så hade jag det på vår sportlovsvecka 7. Maken drog i väg med barnen två nätter. Ok…jag såg till att träna ett pass varje dag och sen va det godis och Netflix som gällde. Minns känslan du beskriver, ”jag borde”…sen insåg jag att: ”så fan heller, passa på och chilla och njut!!!” Vi småbarnsföräldrar behöver det där, att bara släppa allt och bara götta oss. Så man gjorde förr, innan man förökade sig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..