Det är inte bara gaser som gömmer sig i magen

Denna lätt konvexa, rentav spolformade kroppsform, har fler orsaker än gaser och lätt överkonsumtion av, ja, typ allt.

FullSizeRender (5)

 

Och notera, gott folk. Detta i vecka 13. TRETTON! Tredje gången gillt fattar kroppen tydligen galoppen på en gång och ba’ LET’S DO THIS! Släpp loss allt – ligament, magmuskler – JUST LET IT GO!

Men det hela känns så otroligt kul och fint. En tredje liten stolle kommer i september göra entré i vad som kommer att bli en kaoskvintett.

Och det har ju inte på något sätt varit självklart.

Efter att Mira skrek sig igenom vårt första kvartal tillsammans var jag och Johan rörande överens om att ett barn får vara nog.

Knappt tre år senare föddes Morris och historien upprepade sig. Och vi var hundra procent övertygade om att fabriken nu skulle läggas ner för gott.

Men så någon gång i fjol började vi ändå leka med tanken igen. Och sakta men säkert rustades den nedläggningshotade fabriken upp för att i juletid nå en produktionspeak som alltså resulterade i detta välsignade tillstånd.

Och nu känns det självklart att det skulle bli en till. Lika självklart som att jag strax kommer att länsa påsen med sura colanappar.

 

 

  1. Sofia skriver:

    Men grattis för böfvelen!!! En unge till, gud så härligt! All lycka till med den lille krabaten och kaoskvintetten!

  2. Jag är också i vecka 13 och har min due date den 9e september. Fast i London då. Mysigt att fler bloggare än jag är gravida i samma veva <3

  3. Sarah skriver:

    Grattis, så himla roligt 🙂 Själv funderar jag lite försiktigt över vart Tant Röd tagit vägen, så till helgen får det bli ett gravtest. Hoppas på plus!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..