Vab till tonerna av en slagborrmaskin

Harpan vaknar med feber. Man vabbar. Man torkar snor och gosar framför Mästerflygarna. Man hinner ta sig en kopp kaffe. Man har en fin morgon. 

Man upptäcker denna lapp i trapphuset:

Vabborren

  1. Ylva skriver:

    Jag skrattar ihjäl mig. Ett sånt elakt skratt att jag borde skämmas men det gör jag inte. Det är så underbart att fler har liv som känns som en sitcom-serie! Ni är bäst!

  2. Urk, I know the feel. När var dotter var sex månader flyttade vi till ny fin lägenhet i nyproduktion. Vi hade inte riktigt tänkt på vad det innebar dock, för huset bredvid var inte klart – inte heller vägen utanför sovrumsfönstret.
    Nästan hela föräldraledigheten började bygget klockan halv sju precis utanför oss. Fun times.

  3. K skriver:

    Lider med dig! Förra året hyrde vi lägenhet i ett höghus som de precis då rotrenoverade badrummen i. Babyn på 5 månader och min högkänsliga då 2-åring var hysteriskt rädda för borrandet (vars ljudnivå var helt otrolig)… Vi hade dock lite mer tur med årstiden för detta pågick augusti-oktober. Jag löste det med att köpa en syskonvagn och var ute med dem hela dagarna. Resultatet? Ingen av dem vill längre sova på dagtid inne så jag har sedan dess dragit runt dem i ur och skur varje eftermiddag när det är sovdags. Skönt med en promenad, men lite begränsande för jag får ju inget gjort hemma… Tänker på er och hoppas på bättre ljudnivåer och friskare barn (och föräldrar). Tack för en ljuvlig blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..