När verkligheten är för bra för att vara sann

I morse kände jag mig som one million dollars för en kort stund. Sen kom verkligheten och knackade på hjärnbarken.

Jag står framför badrumsspegeln och tänker att nu, NU har graviditeten visat sitt vackra tryne. Ä.N.T.L.I.G.E.N! Jag konstaterar att huden är slätare och jämnare. Rentav lite, lite glowig. Och är jag inte mindre mörk under ögonen? Jo, helt klart. Och kolla ögonbrynen! De är ju faktiskt lite fylligare. En graviditet är ju gynnsam för hårväxten.

Sen kommer hjärnbarken ikapp och jag drar mig till minnes att jag inte orkade tvätta ansiktet innan jag kraschade i sängen igår. Det var alltså rester av cc-cream, concealer och ögonbrynspenna som mötte mig i spegeln.

Underbart är kort. Tack hej.

  1. Malin skriver:

    HAHA förlåt men detta var väldigt kul! Lägg på ett lager till av allt och ”tada!” 😍

  2. Hanna skriver:

    Vi är i samma vecka du och jag och jag börjar tro att den där så kallade ”glowen” är världshistoriens största lögn. Om inte så har den inte hittat min blekfeta lekamen än..!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..