Ultraljud imorrn! Iiiiik!

Nånstans har jag nog trott att man tredje gången blir lite been there, done that-cool. Men icke.

Efter en lååång väntan, lagom till att jag går över i vecka 20, är det äntligen dags att ta en titt på det som bakas där inne i magen.

Vi har velat lite fram och tillbaka om vi ska ta reda på kön den här gången. Tänkt att det kanske kommer att bli lättare för barnen att relatera till en lillasyster eller lillebror. Men nu har vi landat i att det får bli ett överraskningsmoment, den här gången också. Min så kallade intuition har ju haft tvärfel båda gångerna så det lär bli ett spänningen och sanningens ögonblick där på BB i september.

Och trots att det är tredje gången är det precis lika pirrigt. Ännu mer, denna gång. Tidigare graviditeter har jag nog haft lite tätare besök på Mama Mia för om jag inte missminner mig har vi lyssnat på hjärtljud någon gång runt vecka 15 när både Mira och Morpan låg där inne och skvalpade. Jag har ju dessutom skippat kub-testet så ultraljudet imorrn blir alltså första riktiga kollen sen jag kissade på stickan i januari.

TÄNK OM DET ÄR FLER ÄN EN?!?!?!?!? Jag har nog ökat Googles sökstatistik för ”sannolikhet/ärftlighet/tecken på tvillingar” under Q1 2017. Det, och den väldigt allmängiltiga sökfrasen ”VARFÖR I HELA JEVLLA HELSKOTTA ÄR DET SÅ STÖKIGT I SNIPPY I DETTA VÄLSIGNADE TILLSTÅND???”

Men så klart gör det sig gällande även denna gång – det enda jag verkligen hoppas är ju att allt ser bra ut på den där svartvita, grumliga bilden <3


Lappen från när Mira kom till jorden 

 

 1. Emma skriver:

  Åh att du har kunnat hålla dig!! Jag gjorde ultraljud privat redan i vecka 7 för att ta reda på antal kommande bebisar. Hade det varit fler än en hade jag behövt ALL tid som bara fanns att vänja mig vid tanken på att gå från två till fyra barn i ett svep 🙂

  Lycka till!

  1. Jag är själv förbluffad över att jag, som är helt sinnessjukt otålig, har hållit mig, haha. Men nu vet jag ju äntligen vad som väntar!

 2. Anna skriver:

  Stökigt? Jo du tack! Vi har följts åt med både 1:an, 2:an och nu också trean och jag måste medge att jag studtals har svårt att avgöra om jag är post eller per min tredje (stundande) förlossning att döma av snippys tja… volym🙈😨

  1. hahaha! Köttigheten gör det hela svårbedömt, absolut. När är det dags?

 3. Emelie skriver:

  Hehe, imorgon bitti har jag tid för igångsättning av tvillingar! I did not see that comming på ultraljudet för vad som känns som en evighet sen 🙂 Lycka till imorgon, till oss båda!

  1. Är det sant??? LYCKA TILL! Första och andra? Eller andra och tredje? Kram!

   1. Emelie skriver:

    Helt sant! Det blir andra och tredje, har en 2,5-åring sen tidigare. Hon är nog än så länge lyckligt ovetandes över hur hennes (och hela familjens liv) kommer förändras imorgon. Skräckblandad förtjusning verkligen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..