Ett litet pickande hjärta! <3

Ultraljudet är avklarat och med beröm godkänt. Och, det bjöd även på en time warp!

Det var pirrigt när vi klev in på Mama Mia i morse. Jag som i vanliga fall slukar frukosten som om det voro en hotshot, fick kämpa med lite mackan.

Nu har jag förvisso känt några sprattlande/fladdrande rörelser i magtrakten som inte borde vara orsakade av gasbildning, MEN MAN VET JU ALDRIG I DEN HÄR KROPPEN. Kanske aggressiv svamp som härjar även i nedre magtarmkanalen?

Men ultraljudsbilden visade så tydligt som ultraljudsbilder kan, att det är en liten bebis där inne. EN bebis, för övertydlighetens skulle. Ej flera. En bebis med tår och fingrar och ett pickande hjärta. Mitt hormonella jag kände att DET HÄR ÄR SÅ FINT, DET MÅSTE JAG GÖRA OM IGEN.

Och, som en genomhärlig bonus för en otålig, gravid kvinna, kom barnmorskan fram till att det beräknade förlossningsdatumet minsann är 8 september, inte den 19 som jag hittills utgått från. ELVA DAGAR BONUS! Helt plötsligt är jag i vecka 21, snart 22!

Sen att jag förmodligen kommer att gå 10 dagar över tiden som jag gjorde med både Mira och Morris behöver vi kanske inte prata om i denna glädjens stund.

Mina kollegor är väldigt engagerade i bebisens könstillhörighet och nu har dessa snillen spekulerat fram att det är en tjej för att de helt enkelt inte kan skönja en snopp på bilderna.

IMG_1438

FullSizeRender (10)

Alltså SÅ FIIIN!! <3

 

  1. Eva skriver:

    Vi väntar också nr tre och hade den 19:e september som första datum men blev flyttade till den 15:e. Det tyckte jag var mycket, att bli flyttad till 8:e är ju som att vinna på Lotto. Grattis 🙂

  2. Blir alltid så berörd av ultraljud – första mötet 💕
    Så fin och det är så roligt att hänga med på din resa med nummer tre 👶

  3. malin skriver:

    men alltså hur fin!!! åh blir helt tårögd mitt upp i alla hormoner! var på ett tidigt ultraljud i fredags och fick se ett pickande litet hjärta. men väntar o väntar på att veckorna ska gå så man tar sig förbi dessa förövande första 12veckor innan man förhoppningsvis blir liiite mer garanterad en liten bebis i mörka hösten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..