Unnsdag! Kom och götta er med oss.

Veckans bästa dag blev just ÄNNU bättre! Iallafall unnsdag den 17 maj då vi tillsammans med Hej, hej vardag! ställer till med event. Klart att ni ska komma!

Först: vilken otroligt hjärtvärmande lovebombing på Sofias förra inlägg. Internetz när det är som bäst <3

Sen: För att hylla er och alla andra fantastiska kvinnor/människor/mammor ställer vi till med ett litet event den 17 maj tillsammans med storfavoriten och illustrationsgeniet Hej, hej vardag! (NU SKA VI FIRA MER ÄN NORRMÄNNEN OKEJ?)

Vore superkul om ni ville komma! Vi håller lite låda, signerar böcker, dricker lite/massa bubbel, mular lite/massa tilltugg och mysminglar runt. Och såklart som sig bör på event – alla får en göttig goodiebag.

Kolla inbjudan nedan! Mejla Louise/Hej, hej för anmälan och mer info.

unnsdag-inbjudan

 

 1. Åh hade gärna kommit men bor ju i Skåne… Däremot fick jag ju ett roligt mail och insåg att vi ska ha ett par kul daggar ihop snart.
  Kram,

 2. Sofia skriver:

  Men åh! Tre kvinnor som på riktigt får mig att må bättre, och så jag som liksom på riktigt suger på mingel. Gillar’t inte, men superlajkar er!

  1. Lajk tillbaka! Jag (Sofia) kommer sannolikt inte att kunna vara med heller pga att jag också är väldigt ominglig för tillfället.

 3. Anmäld och klar! Vi ses på Unnsdag! 🙂

 4. Åh, kan ni inte ha ett likadant event i Göteborgsområdet också??
  Pleeease 🙏😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..