Saker att ta med till en nyförlöst mamma

Förutom presentklassiker som mjuka kläder, finschampo och barnvaktserbjudanden finns det något som är lika revolutionerande som skivat bröd. Och det är...

…skivat bröd!

Saker att ta med till en nyförlöst
Och skivat pålägg. Skivade tomater, gurka, salami, ost, leverpastej, rubbet. Köp med dig en kasse färdigskivat helt enkelt. Poängen är att det ska gå att rigga en macka med en hand.

Styr bort från delidisken och sikta på fulhyllan med skivad ost och skinka i tonårspack.

Den nyblivna föräldern kommer nämligen inte bry sig om i vilken region osten ystades, eller om skinkan är alspånsrökt eller stekt på ett motorblock. Han eller hon kommer bara att vara innerligt tacksam för din genomtänkta, färdigskivade present.

 1. Anna skriver:

  Och absolut helst en massa opastöriserade ostar, salami och lufttorkad skinka. Det jag iaf längtat efter att äta i många månader 🙂

 2. Gud vilken bra idé!
  Det påminde mig om en sak som hände mig när min son var kanske två månader. Jag satt på nån lunchrestaurang för att äta lunch. Ensam med bebis. Precis när maten kommit in började min annars väldigt lugna och ”enkla” bebis tokvråla. Jag gav honom bröstet och han blev lugn. När jag suttit sådär och ammat en stund och sneglade hungrit på min mat som började bli kall. Då kom det fram en mogen dam, satte sig mitt emot mig och började utan ett ord skära maten upp maten åt mig. Sedan gick hon och hämtade en sked. Vilken vardagshjälte!

  1. Anna skriver:

   Men åh, jag blir helt rörd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..