Saker Morris rasade över innan kl 07:48 idag

Det må vara sol ute och sol inne idag. Men INTE sol i sinne på 3-åriga Morris. 

Ja, under morgonens tidiga timme hann Morris rasa över följande oförrätter:

-att han skulle bada. Trots att han sekunden innan gapat om att han VILLE bada.

-att han inte fick mer välling. Trots att jag stod och höll fram en påfylld flaska. 

-att jag förklarade att det inte kommer att vara så skönt att ha den noppriga, riviga och liiite för tajta Spidermandräkten direkt på hans spritt språngande nakna lekamen (kan killar få en form av camel toe?)

-att han inte kunde få på sig tröjan. Innan han ens hade försökt

-att han inte fick ta med MIN jobbmobil till föris

-att vi föreslog strumpor i skorna

-att den parkerade cykeln utanför dörren inte kunde balansera utan cykelstöd

-att vi skulle till föris

-att han inte fick åka skateboard till föris

-att han inte kunde stänga torktumlaren när en tjock handduk hängde ut ur trumman 

-att det var blött på badrumsgolvet. Där HAN tidigare hällt ut vatten, trots att jag avrådde å det bestämdaste

-att jag inte gick med på att torka hans bajsiga stjärt ”när jag springer fort” istället för på toaletten 

GOOOD MORGOOOOON!!!! 


Tur för honom att han är så orimligt gullig 

  1. Skönt att läsa att inte bara min treåring har samma humörsvängningar

  2. Hej! Tänkte bara höra hur du handskas med sånna situationer när barnen fastnar för tillsynes helt random små saker/händelser och kaos utbryter? I morse blev det gråtkaos här hemma när min 4årige son insisterar på att jag som sitter på andra sidan av vardagsrummet ska komma och plocka upp hans spiderman från golvet som han nyss tappat från soffan, till saken hör att jag är 4 veckor ifrån bf och har ryggont från helvetet konstant & böja mig ner efter saker är typ att bestiga mount Everest för mig nu… 🙁

  3. Åh vad jag känner igen mig! Min treåring var flyförbannad på mig när jag väckte honom i morse, för tydligen så hade jag ätit upp hans kaka… något han måste drömt men hur förklarar man det för en treåring? Det känns iaf skönt att läsa att jag inte är ensam 😆

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..