Jag vs min livmoder, 0-23

Jag tycks leva i förnekelse kring det faktum att vecka snart-28 kommer med sina begränsningar.

en-minut

Jag: En minut? Meh, hinner LÄTT. Inga problem.

Min livmoder: LOL *plockar fram popcornen* Let the show begin!

Jag, joggandes, halvvägs ner i rulltrappan: Men vaf.. *livmodern drar ihop sig till en liten stenhård, krampande klump*

Min livmoder: Sa ju det.

 

  1. Men är det inte så att efter vecka 25 så springer man inte efter bussar/tåg/tunnelbanor utan man spatserar med myrsteg på grund av foglossningar och låtsas som ingenting? Så befriande att veta att man inte hinner utan helt enkelt får vänta till nästa år eller när nästa buss väntas gå. Och då får man sitta och vila en stund med, lyyyx 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..