Vykort från föräldrahemmet

Lomhörda hälsningar från Singö.

Singösommar 2017

  1. Ja, herreminje. Dessa saker som är viktiga för andra, och själv är man upptagen med att andas mellan varven. Jag har nog aldrig varit så ointresserad av andras åsikter kring politik, väder, världsmisärer som nu. Har fullt upp med mitt eget.

  2. VARFÖR fattar inte föräldrar när det är läge att hålla klaffen?! När tredje världskriget bryter ut mellan barnen och du uppenbarligen måste göra en insats som förälder, då bara HÖJER DE RÖSTEN och fortsätter babbla?

    En sportig kompis har börjat jogga med sin pappa som aldrig slutar prata om totalt oviktiga och ointressanta saker. Han babblar och hon fokuserar på löpningen. Efteråt är båda nöjda, han har fått prata och hon har fått träna (och har inte hört ett ord).

  3. Haha, igenkänning är 100%! Jag är tusen gånger tröttare efter att vi besökt mina föräldrar just av den anledningen. Jag har stått och bytt bajsblöja på en svettig, affektlabil ål till 1-åring vars favorithobby var att skrika den! DEN! i mitt öra, allt medan mamma står vid mitt andra öra och konverserar om julgardiner och kanske att den inlagda sillen blev lite stark i år. Eller när man står med två helilskna barn som gallskrikandes drar i varsitt ben samtidigt som man förväntas ta ställning till hela kylskåpets innehåll inklusive veckans alla kommande middagar. Och alla dessa anekdoter och historier med preludier långa som digerdöden… kommer du inte till pudelns kärna på en mening (max två), ja, sorry, då har du missat din slot tid.

  4. Hög, HÖG igenkänningsfaktor på den… min pappas specialitet är dessutom att försöka undervisa mig i mitt jobb utifrån artiklar han läst (och inte förstått) allt i en härlig kakafoni av maaaaammmmmaaa – någon som har en flaska rosé till mor? En lugnande tabelett? Ingen???

    Min semester började idag när jag var tillbaka på kontoret – och resten av familjen rest bort i en vecka! Strunt samma att jag måste jobba – halleluja den kom fint!

  5. Längtar också tillbaka till jobbet! Har enats med min man att fyra veckor får räcka nästa sommar… Härligt men ack så slitsamt för alla inblandade att umgås dygnet runt fem veckor i sträck!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..