Ett förtäckt leende

Jag är en ständigt efterfrågad toalettkamrat och får hänga på muggen i tid och otid med mina avkommor. Men saker är inte alltid som de verkar.

Häromdagen satt jag på badkarskanten och höll Mira sällskap medan hon uträttade det mer omfattande av behov som naturen bjuder på. Tänker oftare och oftare nu att ”tiden går ju så fort, snart vill de ju inte ha mor på toaletten” och väljer därmed glädje där jag sitter och munandas och inväntar klarsignal.

-Asså mamma, du kanske tror att jag sitter och ler mot dig, men det är inget leende, det bara blir så när man har en jättestor bajskorv på väg, konstaterar Mira kort innan hon kommenderar mig till torkning av stjärt.

#kvalitetstid #morochdotter #fakesmile

 

  1. Marie skriver:

    Hon går i skolan. Där torkar hon sig själv. Varför ?????? I hela fridens namn torkar ni en 6 åring ??

    1. Ibland torkar hon sig själv, ibland hjälper jag till, i synnerhet om hon ber om min hjälp eller om hon är lite dålig i magen. Ingen big deal, eller?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..