10 dagar kvar till BF – 10 potentiella människonamn 

Denna namnfråga är ju inte direkt lättare omgång 3 när man redan förbrukat två toppnamn. Men nåt ska vi väl kunna hosta fram.

Mira och Morris ska ju alltså få ett lillasyskon som rimligtvis bör få ett namn. Men, bara för att det kommer sig som så att de två arvsmassorna utanför livmodern har namn som börjar på ”M” måste inte lucky number 3 ha det, tänker jag. Riktigt så konceptuell är jag inte i mitt namngivningstänk.

Så, här kommer min bruttolista, utan någon som helst hänsyn tagen till Johans åsikter, men dessa kommer jag – som den goda fru jag är – lyssna till när det väl blir dags (EVENTUELLT):

Xx-kromosom-bebis:

Cleo

Esther

Carla (Johan säger nej pga svårt att uttala?)

Maxine

Uma

Bubblare: Juno, Corinne, Alexa 

Xy-kromosom-bebis:

Alex

Kasper

Jasper

Bastian

Rufus (Johan säger PROMPT nej pga hundnamn?!)

Bubblare: Hugo, Otto, Sid

Nu är det fritt fram att bidra med era BÄSTA namn. Kör bara.

 1. Louise skriver:

  Jag hade inte kunnat låta bli att fortsätta på samma bokstav om jag hade två så mitt fokus hamnar där… Vår dotter heter Milly och det tycker jag, opartiskt nog, är väldigt fint. Majken och My är också fina namn.
  Pojknamn tycker jag är svårare men både Max och Matt gillar jag.

 2. Malin skriver:

  Min dotter som kom i januari i år heter Judit. Om hon hade varit en kille så hade hon hetat Otis eller Dante. Passar med Edvin (storebror). Vi gillar namn som inte automatiskt blir smeknamn och som funkar internationellt. 😁

 3. Lisa skriver:

  M som i Mildred. Det heter min lilla unge. ☺

 4. Annika skriver:

  Mina heter Dylan och Jack. Enligt mig coolaste namnen!

 5. Nadja skriver:

  Vad sägs om en Rakel eller Adrian?

  Esther och Alex tycker jag passade fint med era andra barns namn. Lätt och ropa på alla tre utan tungvrickare 😘.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..