Full fart mot 40

Medan Tessan vaggar in i graviditetsvecka 40 går jag in i levnadsår 40, från och med imorgon. Fan å.

Alltså näe. Jag tänker inte bita ihop och påstå att ”det känns heelt fäääb att bli fyrtio”. I och för sig KÄNNER jag mig helt fab numera, efter att ha tagit mig igenom den här svarta våren. För jämfört med att ligga på botten av ett bottenlöst hål är ju åldrande en baggis.

Fast inte fan är det kul.

Full fart mot 40

Kicki, Bettan eller Lotta?

Är det nu man peakar? Eller gjorde man det för länge sen? I våras rentav?

Medan jag funderar på hur jag ska yttra mitt krisande – i operationer, bilköp eller barfotalöpning? – ska jag plugga in denna:

Full fart mot 40 – Seniors texting codes

Sen ska jag läsa ut Hänt i veckan och sova. GGPBL.

 1. Lilla z skriver:

  Det ÄR bra att bli äldre – Alternativet är ju verkligen inget vidare 😉

 2. Jag läste någonstans någon som körde på inställningen att när man fyller 40 har man statistiskt sett minst halva livet kvar, och den personen hade bestämt sig för att se till att den andra halvan skulle bli minst lika bra som den första. Tyvärr stod det inte vilket magisk recept personen tänkte använda sig av, men tanken är ju ändå fascinerande kan jag tycka. 😊

 3. Marie skriver:

  Jag med, om några månader. Hemskt. Jag tar det inte alls bra. Folk frågar hur jag ska fira, men jag vill bara gömma mig under täcket hela den aktuella dagen och vägra prata med någon. Fast alla tror att jag skojar. Mardrömmen är om nån drar ihop en överraskningsfest. Usch.
  Vad gör man?

 4. Åsa skriver:

  Det värsta är att man sen efter 40 blinkar till och upptäcker en dag att man börjar närma sig 50, och det är ännu jobbigare. Jag brukade himla med ögonen åt min mamma när hon så att tiden går så fort men hon hade f*n rätt.

 5. Sara skriver:

  Vill absolut inte vara den som sparkar på dem som redan ligger, men jag har läst att cellernas återuppbyggnad blir långsammare efter 20 års ålder vilket i princip innebär att det är då det börjar gå utförs …

  Å andra sidan, om man inte har märkt att ålderns höst startade för 20 år sedan så kanske man kan förneka det ytterligare något decennium? 😇

  1. Hahah! Ja men då har jag ju varit på väg utför halva livet nu, så då ska jag väl fixa resten också. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..