Fem i familjen!

Igår, söndag kl 16:14 valde bebisen att titta ut (jag måste ju kolla vem som kom närmast i vadslagningen ju!!). Förlossningsberättelse kommer, lovar. Vi blir kvar ytterligare en natt på BB-hotellet och nu har vi samlat hela kvintetten här.

Vi hade nog trott att vi skulle åka hem idag men på grund av att den ”lilla” inneboende inte var så liten (4380 gram till sina 50 centimeter OCH 38 cm i huvudomfång, thankyouverymuch) vill de ha koll på blodsocker och amning. Och innan det stod helt klart hade Johan hunnit hämta upp och lämna barnen på föris/skola och sagt att vi skulle komma hem idag.

Så, för att undvika massiv besvikelse och göra något mysigt av syskonsituationen, kollade vi upp möjligheterna för Mira och Morris att bo här på Hotell Årstaviken (som alltså inhyser SöS BB-hotell) tillsammans med oss. Så nu är vi här allihop och har hunnit äta limpmackor och dricka äppeljuice. So far, so good, hehe.

PS. Klang och jubel – mellangården med omnejd är intakt! DS.

 1. Malena skriver:

  Grattis!!
  Då gick vi kanske förbi varandra i matsalen eller korridoren (det var jag som körde zombie walk och look 😛 ) Min lilla tjej kom ganska exakt 12h innan!

 2. My skriver:

  Grattis 🙂

  Men vaddå ha extra koll Med vänlig hälsning, fött 4240gram med 38cm omkrets (har alla mina barn haft). Är det någon ny rutin sedan 2014? Vi blev hemsläppta på direkten.

  1. Haha, det är alltså vikten i förhållande till längden, därför kollar de. Den här lilla var alltså kort till vikten (50 cm vs 4380g) därav extra uppsyn!

   1. My skriver:

    Ah okej. 52cm och 100gram gör rutinskillnad! Förstår förstår ☺️

    Såg att det var kort tungband och dalande kurva. Been there också! För oss löste det sig (ammar än – 10,5 månader). Tummar för samma för er! ❤️

 3. Emma skriver:

  Supergrattis! Du är en hjältinna!

 4. Clara skriver:

  Grattis så otroligt mycket!

 5. Malin skriver:

  Grattis!! Bra kämpat och high five!!
  Så gosego under täcket, övervakad av sin flock ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..