Olle & Bolle – boken om mitt liv

Har ni läst nya boken Olle & Bolle är bröder? Som pojkmamma känner jag igen mig på varenda sida.

Boken Olle & Bolle är bröder
Nu tror jag ju i och för sig inte att det behöver vara härjigare med två (eller fler) barn av samma kön, men det är ändå befriande att läsa om andra föräldrar som djupandas. Eller går ut på balkongen och räknar bilar för att coola nerverna när bröderna tjafsar om precis allt. 

”Nu djupandas mamma.”

Olle & Bolle är en barnbok för vuxna kan man säga. Malte & Harry gillar den och tjafsar om vem som får vända blad, medan jag hänförs över hur på pricken likt vårt liv är bokfamiljens. 

”I dag ska vi inte göra nånting, säger mamma. Bara överleva.” 

Fem stövelbärs av fem.

 1. Elin skriver:

  Både tröjan och boken verkar vara must-haves! Hälsn, mamma til tre grabbar på 4,5 år!

 2. Sara skriver:

  Alltså tröjan 😍 Vill ha! Och boken blir nog present till något av barnen nu i höst..

 3. Elinen skriver:

  Det går alldeles utmärkt att ha en tjej och en kille och ändå bli skogstokig över det EVIGA TJAFSANDET.

  Mitt tips till folk som är på väg att skaffa barn. Skaffa inte fler barn än du har våningar. Då kan man iaf våningsplans separera dem när man blir GALEN.

  Lifehack!
  ;P

 4. Låter som en underbar bok! Omslaget ser ut som om det var jag och mina pågar (ungefär som dina, men lite tätare i ålder). De är så sabla vilda ibland! (ofta) Även om de samtidigt är lugna med nördiga intressen. Men detta ständiga tjafsande. Och när det bara springer runt runt runt och vrålar som dinosaurier. phu!

 5. Maria skriver:

  😂 😂 sån tröja måste jag bara få tag i, vart finns den? <3

   1. Maria skriver:

    Ja, tack vad snällt <3

  1. Kollade m förlaget men den finns tyvärr ej till försäljning. 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..