Djupa tankar

Morris stod och betraktade lillbrorsan idag och undrade om han vill ha chips, redo med ett halvätet Pringles i handen. Jag sa att det var superschysst av honom att bjucka men förklarade att det bara är mjölk som gäller för ett tag framöver. Morris grymtade besviket.

-Vad tror du att Kasper tänker? Drömmer han? frågade jag.

-Jag tror den tänker att den vill äta snor, svarade Morris med en övertygelse som bara en 3-åring kan uppvisa.

Och, med ett rejäl dos projicering då den mellanstora herrn mer än gärna gör det lillbrorsan tydligen tänker (JAG VET DET ÄR INGETING MAN VILL TÄNKA PÅ VID MIDDAGSBORDET).

  1. Tessan skriver:

    Vi fick en bebis när vår dotter var precis två år och hon tog det på liknande sätt! Hon har alltid varit en känslomänniska sen bebistiden! Är hon arg är hon verkligen det! Ledsen, glad så är hon det! Temperamentstjej! 🙂 Hon kom verkligen in i tvåårstrots delux när vi fick sonen och agerade utåt speciellt på mig! Men hon var verkligen arg och frustrerad! Blev ju bättre så klart men det pågick ganska länge från och till! Men nu är han äldre! Hon är tre och han är 1 och nu uppskattar de varandra mkt! Bråkar så klart men de har roligt tillsammans! Men jag tror på det som många skrev lite överallt att försöka umgås så mkt som möjligt med de äldre barnen! 🙂 din son är troligtvis frustrerad över situationen men kommer vänja sig vid det med! Men det jag kommer ihåg var att det kändes som alla hade storasyskon som verkligen välkomnade sitt lillasyskon och själv hade man en ilsken tvååring 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..