Nån som har testat en sån här?

Till avdelningen smarta saker som uppfunnits sen jag själv gick i skolan, kan jag nu sortera in denna geniala pryl.

Malte har alltid hållit i pennor på ett högst märkligt sätt, vilket har försvårat skrivandet, inte minst. Inte har det fungerat bättre heller med såna där penngrepp (gummimojäng man trär på pennan). Men så fick vi tipset om att testa en Penagain-penna och ta-dah! Nu ritas och skrivs det långa Hemingwayromaner. Typ.

Penagain Twist n Write

”Raketpennan”, som han kallar den, är utformad så att man helt enkelt inte kan greppa fel.

Obs, vi är inte sponsrade, jag vill bara tipsa om denna magiska mojäng. För det är så coolt att se hur små hjälpmedel kan förenkla så mycket.

Den är tydligen inte helt lätt att köpa i Sverige men finns tex hos butiken Varsam.

 1. Cissi skriver:

  En stor varm kram till dig!! Vilken kämpe du är. Så mycket av att vara mamma är verkligen arbete i det dolda. Under ytan. Och ändå håller man ihop, för att man måste.

  Det är ju lättare sagt än gjort när man blir matad med värderingar från alla håll men försök slå ”vad andra tycker” ifrån dig. Det är bara luft. Vi gör vad vi kan med den energi vi har – ingen kan begära mer. Under omständigheterna du beskriver så är du ju helt otrolig. Och jag tycker det låter väldigt klokt att ha 3åringen på dagis tills du är starkare. Allting har sin tid och ingenting är konstant.

  Sen slutligen så kanske du ska överväga om det skulle va till hjälp att få samtalsstöd? Ibland behöver man få lite verktyg för att få ordning på tillvaron.

  Du grejjar detta!! Hoppas du läker fort både på in- och utsidan. Du är inte ensam.

  Kärlek till en mamazilla från en annan ❤❤❤

 2. åh hurra vilket bra tips, måste provas! Har en son som får ångest vid tanken på att rita och skriva eftersom han vet om att han inte kan. Väldigt plågsamt att se men med denna mojäng kanske det blir ändring!

 3. Becks skriver:

  Men gud så smart! Den måste vi verkligen införskaffa också, har exakt samma problem med vår son!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..