Poddinspelning om förlossningsdepression

Jag (Sofia) har gästat Storytels pilotavsnitt för en – förhoppningsvis – kommande psykologipodd där första avsnittet ska handla om förlossningsdepression.

Sofia gästar Storytels nya podd

Ja, livet är vackert, fast inte jämt.

Men först, TACK för alla fantastiska och kloka kommentarer till läsarfrågan i förra inlägget! Jag har även vidarebefordrat de mejl som har kommit till mamman via vår mejladress. Jag hoppas verkligen ni förstår hur mycket ni betyder!

Så på tal om att gå igenom ett helvete som nybliven förälder var jag och gästade Storytels pilotavsnitt av deras psykologipodd (under utveckling), för att berätta om hur det var för mig när jag blev mamma.

Intervjuade gjorde Reyhaneh Ahangaran som är psykolog på BUP och som dessutom gjort en del radio och tv förut. ”Föräldraakuten” på Aftonbladet tv, till exempel.

Jag vet inte än när podden har premiär men jag basunerar ut det här när det blir dags. För det kan liksom inte pratas för mycket om saker som gör ont eller inte platsar på Instagram.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..