69 dagar kvar!

Jag lovar, jag ska inte hålla på att räkna ner typ dagligen. Men idag är det iallafall 69 dagar kvar innan vi lämnar kontinenten. Och i skrivande stund undrar jag hur i he*#%te det ska gå, heh.

Sitter här i soffan som så många andra morgnar. Denna dag avviker sig något genom att jag har välsignats med ett praktfullt munsår. Kasper spexar till det genom att genomleva sitt livs andra fas:

Inser att det kommer att fasas (i dubbel bemärkelse) även när flyget lyfter. Och en nätt månad på plats.

Och som vanligt hade man glömt dessa high maintenance-perioder där inte ens löften om framtida vaktelägg och iransk kaviar kan göra lillpampen belåten. MEN! Jag ska I.N.T.E klaga för en fas kanske kommer att kännas mindre fasig på en vingård (FÖRLÅT FÖR SKRYT).

Men. Idag, denna gråa novemberdag sitter jag och hispar om allt från smarta resväskor (ni känner ju till våra packningsskills…………..) vilken bil vi måste hyra för att inrymma 5 människor och en orimlig mängd packning, hur vi ska underhålla 3 kids på flyget och ja, en miljard andra detaljer.

Det är dock superkul att så många varit nyfikna på resan! Jag ska sammanställa ett inlägg asap om vad och hur vi har bokat hittills.

Och trots ventilerande av diverse orosmoln ovan – sitter ni och fnular på att boka en resa – GÖR DET! Det kommer bli svinkul! Allt löser sig (med facit i hand gör det ju det). Om inte annat blir det en rolig historia att skrävla om i framtiden.

  1. Malin skriver:

    Åh vad heter appen? 🙂

  2. Ska resa själv, med första barnet, ner till sagda barns pappa i Afrikanskt land mitt i samma fas. Det blir kul. Tror jag. Hens pappa kommer att tycka sin bebis är en riktig jävla solstråle.

  3. Zandra skriver:

    Sitter i detta nu och försöker övertala min man om att vi ska åka (med barn på 4 och 8) så tar tacksamt emot tips och råd. Har hittat billiga biljetter med Ethiopian och ett schysst hus i Hout Bay. Så nu återstår bara ett ja från maken. *håller tummarna*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..