Att komma utanför dörren

Vissa morgnar fattar jag inte att man överlever alltså...

sms-bajskatastrof

Harpan har nu nått den – enligt honom – aktningsvärda åldern av 2 år och 8 månader. Trotsen, jag menar självständighetsmanifesterandet, står i full blom och jag känner mig lika poppis som den spanska regeringen just nu.

I går morse utspelade sig scenen ovan. Harry, som inte vill nånting någonsin numera förutom att revoltera, blev påklädd av sin svettiga morsa i trapphuset. Även om ni inte var där så vet ni precis hur det lät, luktade och såg ut.

Det spelar liksom ingen roll hur tidigt vi går upp och hur noggrant vi förbereder morgonens alla moment, just nu. Han skulle bli vansinnig även om han vaknade i ett badkar med glass.

Ännu en gång lyckades bara en streamad Diego lugna ner honom så att vi över huvud taget kom iväg. Tack gud för internet.

 1. Jess skriver:

  Ja min skit är typ 3 mån äldre än din skit och han är oxå överjävlig.. dock så blir det inte så mkt brottningsmatcher i trapphus utan han flinar och sticker när jag står där redo med alla hans kläder. Han kan sticka in ien el vidare ut. Lite olika men alltid lika irriterande. jag brukar oftast hota med att lämna honomoch det funkar oftast även jag hört att ut pedagogisk hänsyn så ska man ansolut inte göra så… :/

 2. Helen skriver:

  Been there, done that, got the t-shirts, over and over again. Älskar folk som säger att de ALDRIG ska stressa/ ALDRIG stressar när de har barn och ska iväg på morgonen 😂. Undrar vad de jobbar med och hur flexibla arbetstider de har. Ha en arbetsgivare som accepterar att man eventuellt dyker upp och kanske stannar en timme eller två är få förunnat! Kan trösta med att det blir bättre om några år om ni inte drar ut på det genom att skaffa fler barn 😉

 3. Sarah skriver:

  ✋️ Samma ålder, samma kamp… vill så mkt men får så lite (enligt honom, en annan känner sig som skolboksexempel av bortskämmande mamma). Ligger och drömmer om hur det kommer vara om 20 år när trotset FÖRHOPPNINGSVIS gått över.

 4. Lisa skriver:

  Hear, hear! Har redan behövt köpa mer surf två gånger denna månad…
  Tur att man inte behöver pengarna till sitt hektiska uteliv.

  1. Annika skriver:

   Ha ha! Ture dat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..