Hormonerna dundrar vidare!

Nytt år, nya tag är ju ett par veckor för tidigt att säga. MEN, trots att årsskiftet är en bit bort, är det dags för en nystart för vår del redan nu.

Men, frukta icke! Det är egentligen inga större konstigheter än att vi byter portal. Från och med nu hittar ni bloggen här hos United Influencers. Det blir fortsatta dråpligheter, kriser och fiaskon, allt i en härlig, humoristisk och hjärtlig kompott (hoppas dock på mindre hemorrojder, om jag ska vara ärlig).

Så, efter 4 år på mama lyfter vi på hatten och tackar för oss! Nu är ni så goda och ändrar era digitala bokmärken (använder man fortfarande det?) och lägger in denna webbadress istället.

Och! Ni följer väl oss på facebook? Om inte, GÖR OM OCH GÖR RÄTT! Och instagram? @hormonerhemorrojder – så, följ, följ, följ och tipsa alla ni känner och alla ni inte känner också för den delen.

Och passa på att titta in hos de nya bloggarna här på mama – Vanja Wikström och Emily Slotte! Vanja väntar nu sitt andra barn och Emily har nyligen blivit mamma till en liten prematurbebis.

VÅR NYA BLOGGADRESS HITTAR NI HÄR >>

 1. I don’t even know how I finishedd up here, however
  I assumed this put up was good. I do not know who you are however certainly you are going
  to a famous blogger foor those who aren’t already.
  Cheers!

 2. Alicia skriver:

  My mother was extremely scared of her father.

 3. Alba skriver:

  Länk sparad! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..