Fin mattor

När jag var på Formexmässan så träffade jag en urtrevlig utställare i montern bredvid som hette Camilla Eltell hon är formgivare men gör helt sinnessjukt coola mattor också som jag faktiskt köpte med mig till mitt kontor. Creative Carpets. Är jäkligt sugen på att trycka upp min egen print på en.

  1. Tesso skriver:

    Hej jag heter Tesso och jag vill prata om byxorna. förlåt… jag menar BYXORNA!!!!
    Var kommer de ifrån? Jag älskar dem!

    1. Hahaha ja de darling kan du köpa runt hörnet från dig. På butiken Plagg på Odengatan. Bredvid örhängsshoppen typ. Finns massa balla mönster och en 500-hunka kösta-re.

      Puss ses i övermorgon.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..