Snart är sommaren här!

Nu är det dags för student och bröllopsperioden. Den vackraste perioden på året. Klorofyllen i den nya löven är nästan neonig i sin ton och på insidan av kroppen bultar hjärtat lite extra hårt. Det är både sluten och början på något nytt den här tiden. Som att en lång dvala är över. Vi frigör oss från oss själva. Lediga i sinnet och i klädseln. Vi struntar i jackan och hasar in fötterna i sandalerna. Vi går lite långsammare. Vår moral tar en paus och vi lever i stunden. Den bästa tiden för ett soldyrkande folk som svenskar.

Jag vill fira det här med 15% på hela sortimentet som kallas ”SOMMAR” skriv in det i checkouten. Vad som är jättefint att göra till studenten och bröllop är att göra personliga initialer och datum under sigillet på kopparna. Jag har fått in lite orders på det och det blir verkligen urfint. När ni bokar personliga initialer gör det i webshoppen och skriv i personligt meddelande vilka (välj bara en i antal). Sen väljer ni vilka koppar (cappuccino, kaffe eller espresso), i vilken färg och antal. HÄR kan man handla i Norden och HÄR kan man handla world wide. Leveranstiden är 10-30 dagar beroende på orderns omfattning.

 1. Betina skriver:

  Åh så fint det är! Jag fylls av ett enormt habegär så fort jag ser ditt porslin. VILL HA! Fyller inte år förrän i november.
  Men nu kom jag på en sak i skrivandes stund: kan man få prenumerera?? ;) Några saker i månaden tills man fått ihop en hel servis :)

  1. Briljant idé den snor jag rakt av! Tack :)

   /Anitha

 2. Jag tycker att din porslinskollektion är så vacker, hoppas att jag en dag har möjlighet att beställa från dig :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..