Imorgon flyttar jag!

Ja imorgon flyttar jag!

Kommer finnas på blogg.loppi.se/anithaschulman/ så allt är som vanligt bara ny adress. Ni kommer hitta till den härifrån.

Vad är det med mig är obeskrivligt trött hela tiden! Vill liksom inte vakna på morgonen. Vi har börjat sova med öppet fönster och syrehalten i rummet gör en lite ”märklig”. Känns som att man sovit på sömntablett fast man inte har det… Är helt punchig på morgonen. Dessutom drömmer så märkliga drömmar. Mycket om djur. Osammanhängande. Typ som denna text. Men det är så jag känner mig idag- osammanhängande.

Det är så mycket roligt på gång med porslinet som jag skulle vilja berätta men jag får hålla hästarna lite. Men jag är så glad för att det är uppskattat och mitt näst projekt är faktiskt en möbel. Ni får snart veta mer. Dessutom håller jag på med en kul grej för nya bloggen. Ja som sagt mycket på gång. Kanske inte är så konstigt att jag är trött då…

Fashion, hair fluorine.

 1. Lisa skriver:

  När man drömmer om djur brukar det betyda att man snart blir sjuk.. Hörde det någon gång för längesedan och för mig stämmer det VARJE gång. Hoppas du får hålla dig frisk!

  1. Sofi skriver:

   Otippat att nån skulle slänga ur sig det.

 2. Helene skriver:

  Gissar på allergi…. det är massor av pollen i luften nu och jag som tar medicin är i alla fall helt slut hela tiden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..