ANNONS

KVÄLLSMAT, JA TACK!

Img 7882.jpg

Godmorgon! Idag är vi äntligen hemma hos min mamma och pappa. Har inte träffat pappa på 5 månader och sist han träffade Elvis i julas så var Elvis så sjuk så de träffades knappt. Så himla roligt i alla fall att vara här.

Men det var inte det jag skulle prata om utan om kvällsmat. Jag är ju en person som först äter middag runt 18 och sedan måste jag äta en stor portion kvällsmat. Någon som är likadan? I förrgår så åt jag den här tallriken med havreyoghurt, 1 banan, blåbär, havregryn, pumpafrön, kanel och havrefras. Alltså sååå gott! Har ni några tips på kvällsmat till mig?

10
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

EN BÄTTRE TISDAG

Img 7814.jpg

Godmorgon vänner! Hade en så bra tisdag igår med fullt ös. På morgonen hade jag två långa telefionmöten och tog därför en lång promenad. Den blev lite för lång till och med för har nu svinont i tårna efter skorna jag gick i. Haha.

Img 7791.jpg
Img 7879.png

Sedan kom Lisa och fotade massor. Så kul att jag tar en selfie och fånga Andreas koncentrerade min. Vi skrattade så mycket. Andrea har en tendens till att alltid hamna på mina bilder och videos av misstag i bakgrunden.

Processed with VSCO with a1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Img 7845.jpg

Hur fina är inte de här blommorna vi har hemma just nu. Så himla fint med färska blommor och pioner är min. absoluta favorit!

Img 7864.jpg

Gick förbi det här trädet på väg när jag skulle hämta Elvis och det var så fint att jag var tvungen att fota. WOW!

Img 7870.jpg

När jag hämtade Elvis så började det ju såklart att regna bara för att vi skulle leka ute. Men lite regn stoppade inte oss. Elvis fick en smoothie och sedan hängde vi ute i över en timme.

Img 7872.jpg

Träffade även Jonna som jobbade hos oss innan. Så kul! Hon har flyttat till sköna för att plugga men pga. Coronan är utbildningen framflyttad. Ska bjuda hem henne någon dag på lek 🙂

Idag har vi fullt schema för att göra klart alla videos, inlägg, beta av mail, bankärenden mm. mm. inför helgen så man kan vara lite ledig. Ha en magisk dag! Puss, I

3
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LÄRA MIG STÅ PÅ HÄNDER

Img 7742.jpg

Godmorgon vänner! Jag har sådan träningvärk idag då jag och Alex körde ett härligt pass på gymmet igår med cirkelträning. Tar endast 25 min så väldigt effektivt och verket pass att köra på lunchen.

Img 7745.jpg

Min kompis Anna Nyström har startat sitt eget träningsklädesmärke som heter Ryvelle och jag älskar kläderna!! De har så mjukt och skönt material och så himla fina passformer och färger. Kan varmt rekommendera att kolla in dem här.

Img 5990.jpg

Har som mål att lära mig att stå på händer stilla utan att ramla (mycket tveksam till om det kommer gå), så fick tips om denna övningen. Alltså hjälp vad jobbig den är. Brukar köra den 15 sekunder X 3 på gymmet. Sedan kör jag huvudstående efter då jag tar upp och ner benen för att träna magen. Har kör det i någon v nu och får sådan träningsvärk efter varje gång.

Idag skulle vi egentligen ha fotat med Lisa men får se hur det blir då vädret inte ska vara på topp tyvärr. Kanske skjuter det tills imorgon. Ha en fin dag alla!

2
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00