ANNONS

NU TAR JAG SEMESTER

Img 0259.jpg
Img 0256.jpg

Hej vänner! Nu ska jag göra något jag aldrig tidigare gjort och det är att ta semester från bloggen. Det ej när jag återkommer men jag hojtar till på Instagram om det. Så in och följ mig där (@idawarg) eller på youtube i sommar.

Trevlig sommar fina ni <3

7
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

SÅÅ TAGGAD!

Img 9925.jpg
Img 9934.jpg

Godmorgon vänner! Har en rolig och fullspäckad vecka framför mig med massa husmöten (arkitekt, snickare, mäklare mm). Vi var ju ute på tomten förra torsdagen och jag säger bara WOW vad jag vill flytta dit nu. Känslan jag får när jag är där är lugn och harmoni och det känns så bra. Att vi dessutom upptäckte att det är ännu närmre havet än vi trodde var ju ett stort plus. Bilderna ovan är tagna där och tar ca 2 min att gå dit. Ska även vara jättenära till 2 sjöar där man kan bada så det måste vi kolla in nästa gång.

Ni som såg min vlogg igår eller lyssnade på fredagens poddavsnitt hörde ju att vi har problem med tomten. Det är inte löst än men vi har lite mer hopp nu efter att ha pratat med kommunen. De säger att det antagligen kommer gå att lösa men ingen är säkert. Håll tummarna för oss.

Nog om det. Idag blir det poddinspelning och möten. Sedan förutom husmöten och jobbmöten ska jag luncha med Michaela Forni, gå på healing hos Marisol, ha sommarlunch med mina anställda i Ida Warg AB då jag börjat jobba med en ny säljare. Ser så fram emot detta!

3
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

VECKANS LISTA

VECKANS MÅENDE

Img 9917.jpg

Toppen. Vad är det för väder Sverige bjuder på liksom? Hur skulle man kunna vara annat än glad? Aldrig varit med om så bra bra väder som denna midsommar.

VECKANS SÄMSTA
Att jag återigen fick en ”matförgiftning”. Sedan vi hade magsjuka i februari så har min mage varit så konstig och jag har typ haft 5 ”matförgiftningar”. Ingen annan blir sjuk utan bara jag och det är liksom en annan känsla än magsjuka. Kan det bli så efter en. magsjuka? Är det något som stannat kvar i kroppen eller vad kan det vara? Så konstigt.

VECKANS GODASTE MÅLTID

Img 0054.jpg

Lätt midsommarbordet som jag bjöd på. Gjorde min magiska potatissallad med vattenmelon, veganska köttbullar (ni hittar recept på min IGTV) , färskpotatis, vegansk crème fraische med gräslök mm. mm. MUMS!

VECKANS KLÄDESPLAGG 

Img 9785 1.jpg

Återigen Petra Tungårdens magiska klänningar från Adoore. Lever i dem.

VECKANS BÄSTA

Img 0072.jpg
Img 0049.jpg
Img 0048.jpg

Vårt härliga midsommarfirande. Vi hade över Alex bror och syster med familj. Alex syster har en son som är några månader yngre än Elvis så det är så himla kul att se dem leka tillsammans. Lite synd att vi inte hade ett hus, men nästa år eller om man ska tänka realistiskt, om 2 år då jäklar!

VECKANS BOOST

5A1A6356

Lunch med Ida Warg Beauty Teamet. Här har ni mitt grymma team. Cissi till vänster är VD för bolaget och tillsammans med Ida som står bredvid så sköter de i stort sett allt rodd. Bredvid mig är min koordinator Andrea som är ansvarig för sociala medier och projektledare för plåtningar mm. Till hösten kommer vi bli fler och det ska bli så kul och behövligt.

VECKANS MYSIGASTE

Img 9846 1.jpg
Img 9961.jpg
Img 9930.jpg
Img 9965.jpg

I torsdags hade vi möte ute på tomten med de som ska göra markarbetet och det var så himla kul och mysigt att vara där. Vädret var på topp och vi stannade även till nere vid vattnet som kommer vara 2 min gångväg för oss. WOW! Vill flytta nu!!!

VECKANS MEST LIKADE

Visa det här inlägget på Instagram

LJUD PÅ! Blicken jag får när jag säger att vi ska ta av Elsaklänningen 😂 Mitt hjärta ❤️ Så besatt av Elsa och Frost!

Ett inlägg delat av Ida Warg (@idawarg)

2
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00