BH – tuttchock 2

Det är inte bara magen som sväller under graviditeten, brösten växer också, rejält – och det måste till nya, rymligare underkläder så man inte liknar gudinnan Artemis med fler än ett par tuttar..

Har letat upp några sidor som säljer snygga gravidBH och amningsBH. Praktiskt är bra, men präktigt måste det väl inte va bara för att man blir morsa?

http://www.hotmilklingerie.com/ Hotmilk säljer fina BH utan byglar , fodrade med bomull för bra absorbtion.

<img class="size-full wp-image-1281" title="Skärmavbild 2012-10-04 kl. 15.20.06" src="h

  1. Ville bara tipsa om det nya märket Cache Coeur lingerie som jag tagit in till Sverige. Jag var själv trött på alla tråkiga, oformliga och opraktiska amningsbehåar och hittade dessa fantastiskt vackra plagg i Frankrike. Dessa finns nu i Sverige för alla mammor som vill känna sig snygga och glamourösa även när de är gravida och ammande. Härligt va!:-) http://www.theluxuriousmama.se

  2. Hanna skriver:

    Å vilket bra tips, kollade in glammom och de hade ju hur mkt fint dom helst. Trodde amningbhar var tvugna att vara fula. :( Nu får jag känna mig lite hot mama som jag ju e. ;) Vackra Jenny som tipsar om vackra saker – lovely! :)

  3. Ulrika skriver:

    Här hände tyvärr inget alls med sizen, väntade dagarna efter förlossning på att vakna som Dolly Parton. Men nej, vissa är sämre som mjölkkossor…

    1. @ Ulrika: haha, Dolly-Parton_size är väl en önske- alternativt mardröm för oss alla. Det har förstås inte bara med mjölk att göra – går man upp 30 kilo tex är det ju oundvikligt att några hekto hamnar på tuttarna, men vissa lägger ju inte på sig nåt särskilt alls utan bebisen tar allt det götta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..