ANNONS

Det är som på lotto. Allt blir en överraskning!

/

Tack för alla era meddelanden och kommentarer i inlägget om den eventuella 4 månaders fasen. Allt känns så mycket enklare när man vet vad som händer i den lilla kroppen och knoppen. (för er som hade samma problem, googla 4 months sleep regression) För det var ju ett gäng som hade det lite likadant. Och vet ni? Det är det jag älskar mest med den här sk bloggen. Att man kan peppa, skriva och därmed ”finnas för” och hjälpa varandra. Det är fint. Och bättre än alla google sökningar <3

Vi har ju insett att vi varit rejält bortskämda med Cleos sömnvanor, ja från att hon föddes har hon egentligen sovit väldigt bra. Men Sedan kom den här lilla fasen och rörde om lite i grytan och vi hade ett par mindre bra sömndagar. Nu har hon däremot två riktigt bra nätter bakom sig. Inatt slog hon nytt rekord och sov från 22.30-07.00 i ett sträck. Lite mat och så somna om till 08.30. Fick liksom skaka om hennes säng när jag vakna, för trodde nog att det var en dröm, hehe. Så jag antar att det är så det är. Det går lite fram och lite tillbaka. Lite som att spela på lotto, allt är en överraskning.

Vi pratade om det imorse, jag och Daniel, att det hänt så mycket på bara en vecka eller två. Hon har blivit så mycket mer MED. Hon växte liksom på så kort tid. Hon gick från ett spädbarn till en bebis. Hon har betydligt mer kontroll på kroppen och flänger och far med överallt. SÅ mycket vilja också. Precis som far sin 😉 (och morsan om ni frågar pappan) hehe. 

0
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00