ANNONS

Helgen genom mobilen

/

Men vilken helg vi fick! Den började ganska tröttsam (vi sov riktigt kass torsdag-lördag) men slutade till det bättre. I lördags fm skulle vi ääääntligen ta bilen och sladda till mina bästisar och sommarhuset Petra & Carro hyrt på Ekerö under juli. Jagoch Cleo var redo och direkt då Daniel var klar med sin träning så gasade vi iväg. Vi var framme vid 17 tiden och möttes av ett gäng glada jäklar och ett glas rosé i handen! Lyckan här <333

IMG_5240

Det här trodde man inte skulle hända för 1,5 år sedan. hehe. Med varsin bebis under 6 månader i famnen. <3 Bob, Harry & Cleo. Och Bonnie Bus som är utanför bild och har fullt sjå med att knata runt och plocka upp saker till munnen.

IMG_5242

Oscar och Markus briljerade i köket och det serverades en saffrans risotto med torskrygg från västkusten. Scampi och ugnsbakade tomater.
Om det var gott? Det tror jag ni kan se att det var!

IMG_5243

IMG_5244

Fasen vad man alltid blir sugen på ett sommarställe när man är iväg såhär. Det slår liksom aldrig fel. Att bara kunna öppna dörren och gå in och ut. Ta dit vänner som sover över till höger och vänster. Kunna sitta ute till midnatt, prata och kolla på vattnet som guppar och speglar sig. LIVET.

IMG_5245

Jag är verkligen det tredje hjulet bredvid Sara & Danijel här. Ser så bekymrad byt också! hahaha. Vet inte var Daniel var, men inte här iallafall.

IMG_5246

Cheers Snarro honey! Jag drack min första whiskey sour på över ett år. Om den smakade gott? SÅ JÄKLAR GOTT!!!! Jag drack alltid whiskey sour när vi gick ut tidigare, SÅ MYCKET MIN FAVVODRINK!

IMG_5247

Alltså mysigaste helgen på länge. Så tankad med energi! Man märker verkligen hur mycket man saknar sina vänner när man är ifrån dem. Då vi ju bor i Örebro just nu, och det har varit (är) coronatider, barn har tillkommit till höger och vänster och Daniel typ tränar jämt (och sällan är ledig mer än en dag i taget) så har man ju inte alls setts så mycket som man velat så detta var verkligen efterlängtat. Min dröm är att vi snart är tillbaka i Stockholm, så Cleo kan få hänga massor med sina bästisar (och jag med mina!) men den som lever får se hur framtiden ser ut. Men önska får man <3

Nu ska jag plocka undan lie och sedan ta lill skrutten på en prommis! PUSS

2
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00