ANNONS

Frukost, lunch och middag om jag fick bestämma

/

Jag älskar alla olika typer av bowls. Allt från lunchbowlen med lax och ris till fruktbowlen med massa olika mixade frukter. Det är något med det färgglada utseendet och variationen av massa olika saker som funkar så himla bra.

Häromdagen slängde jag ihop den här superenkla mango och banan skålen (fryst banan, mango, havremjölk) och toppade med min nya favorit granola från Clean Eating. Sedan toppar jag bara med allt jag gillar. Nötter,  frukt, torkade gojibär och någon typ av nötsmör. Gott gott gott! Idag blir det en variant av dadlar, nötsmör havremjölk och en liten sked hasselnötssmör. Inte dåligt! 

IMG_5162

Vad innehåller er favoritbowl? Dela gärna!

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00