Något helt nytt

Den här morgonen startades på megamysiga Tehuset JAVA dit vi bjudit in ett gäng bloggare och matprofiler på lyxfrukost. En grej jag har upptäckt med mitt nya jobb är att ingen dag är den andra lik. Alltså, verkligen INGEN dag. Jag vet i princip aldrig om jag kommer sitta och nörda mig vid datorn en hel dag, hoppa in i en massa olika möten eller härja runt på trevliga events. Första veckan stressade det hr mig en del (jag gillar ju kontroll, som ni vet), men nu när jag har fattat läget gillar jag det. Det kommer ju typ vara en omöjlighet att bli uttråkad på det här jobbet…?

I alla fall. Förutom att sörpla megagott te, shoppa med mig en påse av samma blandning och småprata med en massa trevliga bloggare och matprofiler fick jag också skriva upp något helt nytt på mitt CV. Apropå varierande arbetsuppgifter presenterar jag härmed min nya erfarenhet: LJUDPERSON!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som content producer sysslar jag ju med en massa olika innehåll – och idag hängde jag med den här trevliga personen på bilden för att filma lite. Jag trodde att jag bara skulle vara reporter, men fick tydligen manövrera mikrofonen också. Jag kände mig väl sådär halvbegåvad när jag frågade tusen frågor om enkla saker som på- och av-knappar och liknande, men förhoppningsvis fastnade lite bra citat på den lelle ljudmaskinen. I så fall är jag nöjd (och stolt!)!

Nu ska jag jobba järnet. Tisdagar är nämligen en riktig kortisdag för mig eftersom det också är min hämta på förskolan-dag. Det innebär lite stressigare arbetsdag, men också en massa mys att se fram emot i och med egentid med min älskade unge. Jag kommer nog få bita mig i tungan för att inte ta med honom och köpa glass idag igen. Det är ju så somrigt väder!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..