Recept: Sockerfri glass på fem minuter

Ett skepp kommer lastat med ett recept, äntligen! Det har varit så mycket mat på sistone, så jag tycker att det är hög tid att klämma in något sött – nämligen GLASS. Den här glassen gjorde jag igår kväll pga sötsug deluxe, och det fina är att den inte innehåller ett uns raffinerat socker. All sötma kommer från frukt! Trots det blev glassen megagod och jag kommer definitivt göra den här till B varma dagar i sommar. Kanske redan i helgen?…eller kanske redan till fredagsmyset?

Hur jag gjorde? Jag frös in en mogen banan. Sen mixade jag den med en näve fryst mango och en skvätt matlagningsgrädde. Tada! Du har glass på fem minuter!

  1. Hej Josefin!
    Tack för en superhärlig blogg! 🙂 Tänkte bara fråga vad du har för mixer när du gör detta? Vår mixer klarar inte av att ”röra runt” när man har frysta tillbehör och inte heller när smeten blir för tjock!

    Tack på förhand// Patricia

  2. Fryst banan är väldigt såå gott! Jag brukar inte ens ha grädde för det blir så krämigt med bara bananen! Påste prova mangoglass!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..