En helg med storfamiljen

Hej på er! Ååååh, den här helgen har verkligen varit ljuvlig. Jag har skrotat runt i glasögon och utan smink nonstop vilket känns som en lyx för både ögonen och hyn efter att ha utsatt ansiktet för både smink och en massa häng framför en datorskärm alla veckodagar.

Efter en väldigt lugn fredagskväll (jag däckade helt seriöst klockan 21.05, så spännande är mitt liv just nu) åkte vi på lördagen ut till min pappa och alla småsyskon. Där fixade vi tackmiddag och bodde in oss för sleepover!

Det är så mysigt att hänga med hela stora familjen. B har en massa gulliga mostrar och morbröder som vill leka med honom, det finns tusen leksaker att utforska, trädgård och studsmatta. Alla har varit på gott humör och jag har till och med hunnit läsa ut en bok. På söndagen överraskades jag med hotellfrukost tillsammans med mitt lilla crew och bättre mors dags-present går ju knappt att ge en sån som mig. Mums!

Jag känner mig lyckligt lottad som har fått ladda upp för veckan på det här sättet. Det behövdes nog! Nu väntar nämligen dagar fulla med jobb och arbetsuppgifter jag inte är van vid. Läskigt men spännande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..