HÄNG MED!

Alla underbara ni – IDAG flyttar bloggen med mig till LOPPI. Det kommer nog inte som en överraskning eftersom jag började jobba där för ett par veckor sen. Klart att bloggen ska få haka på ju. 🙂 Jag hoppas att ni vill fortsätta hänga med mig på nya bloggen. Jag kommer fortsätta som vanligt med vardagsrealism, middagstips och kaos/mys där – men med lite ny gnista. Jag kan också avslöja att det är mycket spännande som väntar framöver!

HÄR HITTAR NI BLOGGEN!

Min adress josefinknave.se ska peka direkt till nya bloggen nu, och alla som prenumererar genom Bloglovin kommer guidas rätt automatiskt inom kort. 🙂

Tusen tack mama för den här tiden. <3

bloggen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..