Kom, sexy mama…

Det där med att fixa sexlivet under småbarnsåren bland kaos, stök och trots – är ju inte helt lätt att få till. Tur då att vi bjuder på 8 sexiga tips i småbarnskaoset i sprillans nya numret!

Foto: Katarina Malmström Brown

Nya mama har landat! Ett alldeles maxat nummer med något för varje mama.

Förutom sextips innehåller mama nummer fem en stor omslagsintervju med stilikonen Anine Bing där vi pratar stenhårt arbete, livet som tvåbarnsmamma i LA, trötthet och tacksamhet.

Vi har utsett SVERIGES MÄKTIGASTE MAMMOR och pratar #mamafirst med Annie Lööf, Annika Strandhäll, Ebba Busch Thor och Karolina Skog.Vi spanar in nya fenomenet med mammalivet som ”det nya svarta” i influencervärlden och drömmer oss bort med härliga tips om resmål under föräldraledigheten.I ödet möter vi Jennifer Lofland Gustafsson som var med om det som bara inte får hända – när hon var gravid dog hennes fästman. Nu berättar hon om hur lilla Leah, 1, blev livlinan för att orka leva vidare.Cissi Wallin säger åt oss att våga trotsa alla ”experter” och vi får följa med Carin da Silva under hennes mamma-helg.

Vi hälsar på hos superkonditorn My Feldt som tipsar om bästa vårfikat och så får ni såklart en himla massa mode- och skönhetstips från våra härliga inspomamas. Ett galet maxat nummer helt enkelt, missa inte!

Finns i butik den 15 maj.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..