Nytt år – nya stjärnbebbar! Bondeparets bebislycka!

Året har bara börjat, och redan har den första kändisbebisen tittat ut. Och fler kommer det att bli…

En äkta bondebebbe

Skärmavbild 2019-01-09 kl. 16.52.09

Bondeparet Caroline Kejbert, 28, och Joacim Rickling, 27 (Kända från först ”Bonde söker fru” och sedan egna serien ”Bondeparet”) har fått en liten flicka, Wilda.
”Hon valde att komma till världen hela fem dagar innan BF, och det är vi så glada för”, skriver Carolina på Instagram.
Och Joacim säger till Aftonbladet att lilla Wilda kommer att ha ett starkt tjejgäng av kusiner att leka med hemma på gården.

På det fjärde…

Skärmavbild 2019-01-09 kl. 16.53.22

Det är dags igen för superproduktiva klanen Kardashian – megastjärnparet Kim Kardashian, 38, och Kanye West, 41, väntar sitt fjärde barn, och det sägs bli en liten pojke. Precis som yngsta barnet, dottern Chicago, 1, kommer fyran att födas av en surrogatmamma. Kim födde sina äldsta barn North, 5, och Saint, 3, själv, men efter allvarliga komplikationer under graviditeten med Saint är det livsfarligt för henne att bli med barn igen. Kim har sagt att Kanye vill ha sju barn, men att hon själv gärna stannar på en lite lägre siffra…

Äntligen!!

Skärmavbild 2019-01-09 kl. 16.52.35

Stort grattis till entreprenören, modellen och bloggaren Kenza Zouiten, 27, och hennes man Aleksandar Subosic, som äntligen är gravida, efter sin kamp mot infertilitet. Och det hände den helt naturliga vägen, vilket Kenza upptäckte när hon skulle genomgå sin tredje IVF-behandling. Gråtfesten var total när mama-redaktionen kollade på Youtubevideon där Kenza outar de goda nyheterna för Aleks, genom att visa sin mage, där hon skrivit ”TA-TA”– pappa på serbiska, och där han (så klart) blir överlycklig.

Nedräkningen har börjat

Skärmavbild 2019-01-09 kl. 16.52.53

Direkt från Victoria’s secret-visning till BB… typ. Modellen, Lily Aldridge, 33, känd framför allt för sitt samarbete med underklädesgiganten, väntar sitt andra barn tillsammans med maken Caleb Followill, 36, sångare i bandet Kings of Leon. Nya bebben, som kommer vilken dag som helst, blir lillasyskon till dottern Dixie Pearl, 6.

Källor: People, Cosmopolitan, Aftonbladet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..