Idag rockar vi sockorna!

Idag, den 21 mars, är det Rocka sockorna-dagen! ”Rocka sockorna” går ut på att vi ska bära olika strumpor den 21 mars, för att uppmärksamma alla människors lika värde och rättigheter. Att vi ska göra detta just 21/3 beror på att de som har Downs syndrom har tre exemplar av kromosom nummer 21.

”Ett barn är aldrig bara en diagnos, ett syndrom eller en funktionsvariation. Ett barn är ett barn, och det kommer vi alltid att vilja lyfta”, skriver mamas chefredaktör Lollo Bratt i sin krönika idag.

Läs hela krönikan här!

Mars är även #intesåkonstigt-månad här på mama. Missa inte vår fantastiska film på temat – klicka här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..