Marie Serneholts tvillingpojkar bär vårens finaste bebisplagg

I annonssamarbete med Polarn O. Pyret

Hemma hos Marie Serneholt är det sedan ett halvår tillbaka tvillingsönerna Philip och Nicholas som stjäl allt fokus. Marie visste tidigt att hon ville bli mamma och köpte redan som 20-åring en POP-overall till sitt framtida barn – som pojkarna nu får turas om att använda när hon inte matchar dem i Selected by mamas mjuka bebisplagg i ekologisk bomull.

– Prio för mig är plagg av bra kvalitet. Det är det absolut viktigaste tycker jag. Det ska vara skönt och bekvämt för barnen, säger hon.

300119_SelectedmyMama_Serneholt0 8

Foto: Emily Dahl

Marie Serneholts tvillingpojkar Philip och Nicholas bär t-shirt, långärmad tröja och hängselbyxor från Selected by mama – en kollektion med vårens finaste bebisplagg från Polarn O. Pyret, noga utvalda av oss på mama.

Vilket är favoritplagget ur Selected by mama-kollektionen?

– Åh, så svårt att bara välja ett plagg eftersom allt är så fint! Men det får bli de grå hängselbyxorna. De är så gulliga och sköna, och blir det perfekta basplagget i vår som passar både flickor och pojkar.

300119_SelectedmyMama_Serneholt0 53

Foto: Emily Dahl

Små söta koalor pryder de fina bebisplaggen som finns i storlek 44–80. Se hela kollektionen här!

Kollektionen som lanseras nu på onsdag består av sex plagg, två mjuka accessoarer och en vändbar babyfilt – alla i en ljus färgskala med gulliga koalor och Polarn O. Pyrets klassiska ränder som mönster i 100% ekologisk bomull.

Missa inte chansen att shoppa hela Selected by mama-kollektionen till 20% rabatt – bara för mamas läsare. Ange koden POPMAMA20 när du checkar ut på polarnopyret.se, erbjudandet gäller endast på onsdag den 3 april klockan 19–22.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..