Jag viker ut mig.

Ja, nu är det dags! Nu viker jag ut mig! Hur visar jag annars upp mina nya BH:ar? Innan Nikki-Lo kom köpte jag två skitdyra amnings-BH:ar. Riktigt stora med, jag tänkte att nu tar jag i ordentligt, hade ju hört att brösten blir rejält stora när man ammar. Har DD eller möjligtvis max F i vanliga fall, (beror på märket) men jag tog i, som sagt, och köpte dom båda i stl 75 I. Jag minns att vi skrattade ihjäl oss, jag och Per: jäklar vad stooort!
Så lagom roligt nu.
För nu är dom för små.
Och jag höll på att bli helt galen här hemma! Inga BH:ar och ingen möjlighet att ta mig ut. Tillslut stod jag och lipade i hallen. Började klippa och riva och ta ur byglar ur andra BH:ar och ha dubbelt, med sporttoppar och trixa. Var helt i upplösning. Så kom jag på: vad fasen! Nätet. Kollade runt och snart kunde jag hämta ut det här paketet från Glam Mom:

20130121-133501.jpg

20130121-133528.jpg
Det var väldigt lyxigt inslaget inuti med. Jag hittade två st skitbra amningsBH:ar, här är en. Inte så sugen på att vara med själv idag…men brösten får ni, hehe…

20130121-134053.jpg
Så nu har jag en svart och en vit. Funkar perfekt. Sen testade jag att beställa en utan byglar, brukar aldrig, aldrig funka för mig, men den här gör fasen det. Lite så där 40-tals-rock-a-billy-söt.

20130121-134325.jpg
…eller söt och söt, så här himla stor är den. 75 GG. Känns så knäppt, men lite humor är det med, tex att den blir perfekt som mössa.

20130121-134611.jpg
Vill gärna passa på att förtydliga lite med: jag skrattar alltså inte åt er andra med stora storlekar. Det är när det går upp för en att man själv plötsligt drar jättestorlekar, och känner sig som Lolo Ferarri ungefär, när man inte gör det i vanliga fall, som det blir lite komiskt. Passade på att skaffa nursing pads med, dom i papper kliar så, och är lite väl miljö-ovänliga.

20130121-135347.jpg
Hittade faktiskt amningskläder med, en t-shirt och en skön, lång klänning, så nu kan jag snart ge mig ut och göra stan osäker. Skönt! Nu är det problemet löst! Hurra!

 1. Sofia skriver:

  Helt rätt! Det bästa man kan göra åt situationen post-förlossning-kroppen/läckande bröst/bebisspyor-överallt/mammadepp/sömnbrist är att shoppa ”praktiska” och snygga amningskläder till sig! Kolla in boob & mamalicious!

 2. Tessan skriver:

  Hej Kitty, så roligt inlägg, tack!
  Jag blev precis som dig helnöjd när jag hittade glammom och fick så fint inslaget paket på posten. Jag köpte deras sport bhar (hade en större storlek i början, bytte till den mindre som passade några månader senare) och de har verkligen räddat mig och mina stora bröst under många raska barnvagnspromenader!

 3. Karin skriver:

  Och jag går runt i amningsbh två år efter amningen. Men den är skön och praktisk! Lite för stor i kuporna men jag hade för lite mjölk så jag fick aldrig uppleva några nya, stora bröst.

 4. Olga skriver:

  Yey! Den lila var hög mellan bröna och då funkar det nog. Har kvar amningsbehåar från min första så jag hoppas det räcker.

  Kan även rekommendera amningslinnen. Så himla skönt att sova i eller bara ha under en kofta när man inte måste vara helt uppstyrd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..