Premiär: Tävla med Kitty!

Dags för min allra första tävling. Man har ju hört att man ska ha det på sin blogg. För ett tag sen gjorde jag ett inlägg med bland annat den här bilden:

20130212-181314.jpg
Jag skrev om hur svårt det var att hitta amnings-bh:ar som var stora nog att ha som hatt. Jag hittade GlamMom.se på nätet, som hade skitmånga snygga bh:ar, även i min nuvarande storlek. Och sen hittade dom mig och gillade mitt inlägg om deras grejer. Inte illa, va? Så nu vill GlamMom, via mig, tävla ut tre presentkort på 500 kr styck, till dig som läser detta just nu. Bara att svara på den här frågan: Hur känns det att försöka tränga in sig i en för liten BH när man ammar? (Om du inte ammar eller nånsin gjort det, har GlamMom massa vanliga BH:ar, du får helt enkelt bara ljuga ihop nåt svar.) Bara att maila till tavlamedkitty@gmail.com. OBS! Svara alltså INTE till tävlingen i kommentarsfältet nedan. Tävlingen pågår till och med måndagen den 25:e feb. Glöm inte skriva med namn, nummer och adress.
Haha, känns så kul att göra en sån här grej, som att jag är en tidning eller nåt. (Har ju tom fixat en ny g-mail-adress bara för ändamålet…så nu hoppas jag på fler tävlingar längre fram.) GlamMom bad mig även säga att om du gillar deras Facebook-sida, så har du ännu större chanser att vinna. Du kommer till den här. Jag vet inte riktigt hur det går till när chanserna ökar än, men jag ska ta reda på det och se till att det stämmer. Allt ska gå rätt till!
Lycka till som fasen!
Hade själv gärna vunnit känner jag. Kanske hade jag valt att köpa nån av dom här amnings-BH:arna? Den tredje bilden visar min ”mössa” i en mindre storlek.
Kram!

20130214-181941.jpg

20130214-181954.jpg

20130214-182006.jpg

20130214-182022.jpg

 1. Jennie skriver:

  Glömde skriva att jag gillar Glam Mom på facebook. Måste skaffa ny amningsbh oavsett, typ NU! Jag sprängs snart…..

 2. Jennie skriver:

  Skickar detta tävlingsbidrag från BB där jag ligger kvar efter ett kejsarsnitt. Jag kan bidra med alldeles färsk erfarenhet av att ha för tight amnings-BH. Det känns som att försöka dra på ett korvskinn med skruvar på sidorna rakt in i ett par betongklot fyllda med smärtnerver. Hela kroppen är redan bastuvarm av alla hormoner så ett slagsmål med en korvig BH är det sista en gråtmild, kejsarsnittsuppsvullen kvinna behöver!

 3. Kära Kitty! Jag tycker att du är världsbäst och gillar verkligen din blogg! Men fortsätt att ha ditt personliga, dina funderingar
  och åsikter i fokus. Produkter och tävlingar i all ära, men bli inte som de där bloggarna som känns köpta…:-).

 4. Cia skriver:

  Alltid kul med tävlingar : D men då jag hoppas kunna börja fasa ut amningen och sluta samt inte har FB hoppar jag denna gång.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..