Snopp-smothie och leobralla!

Återkommer strax om HSP och annat, vill bara visa att Nikki-Lo äntligen fått likadana brallor som farsan har. Hon blir alltid helt fascinerad när han har några av sina mönstrade Monki-brallor, så jag gav mig ut på leopardjakt. Hittade det här paret tights här! Ett märke som gör nåt så ovanligt som ”ej figursydda” barnkläder.

20130607-115602.jpg
I morse blev det lite spontankul när per gjorde smothie av soygurth, två av Nikki-Los infrusna blåbär-hallon-puckar (ja, vi snodde dom) och en banan. Lite lime och mynta med tror jag han tog i. Blev himla gott.

20130607-115627.jpg

20130607-115638.jpg

Och det är sommar. Vi åt frukost på balkongen. (Frulle på ballen mao…)

20130607-121511.jpg

Här sitter Krabban under röd parasoll. Bilden ser nästan ut att vara åt fel håll. Kram hörs snart om detta med att vara ”överkänslig” person.

  1. Alltså den där ungen! Så
    Söt! Vill gossa loss med dom där kinderna. Klämma lite om benen också. Samma form som på min äldsta som nu är femton o lång o smal.

  2. Hej Kitty,

    Vet att du gärna köper bagagnat åt Nikkan men jag måste ändå passa på att tipsa dig om mini rodinis barnkläder. De bukar vara allt annat än rosa och volangit, tvärtom mycket djurmönster och coola plagg som passar tjej som kille!

  3. Jag har motsatt problem och upplever att alla kläder är jättebylsiga på min son som är två minus std på tillväxtkurvan. Svenska storlekar är oftast väl tilltagna tycker jag. Om jag vill att något ska sitta tajt får jag köpa tights eller använda en mindre storlek än hans längd. Alla är olika, så även barn!

  4. Antar förstås att det var med humor du använde ordet överkänslig men som ett tips är ett bra ord att använda på svenska högkänslig. ”Över” osv kan lätt bli konstigt eftersom det kan låta som man inte tillhör det ”normala”. Vi hsp läser bara in allt runt oss på en djupare nivå och har oerhörda möjligheter att använda detta på ett positivt sätt i livet. Det är ingen störning eller syndrom utan enbart en personlighetstyp som är bra att lära sig om för att förstå sig själv och andra bättre.
    Jag tipsar om en bra blogg om detta: http://www.empatisk.blogspot.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..