Pirrigt….!! Not.

Fasen vad jag önskar att det var lite pirrigare att fylla år. Så där som när jag var liten. Kanske inte räkna-ner-dagarna-kan-inte-sova-pirrigt, men lite mer så. Nu är det mer ”Oj, jag måste städa och handla, jag fyller ju år.” Och baka. Gjorde fantastiskt goda brownies nu ikväll från DET HÄR receptet.  

Ser mer ut som nånslags långpannebröd, men bilden blev himla kass med. Jag mixtrade lite med receptet, la till extra salt, lite kaffe och vaniljsocker. Faktiskt lite ljus sirap med. Per tyckte den var fantastisk när han tjuvsmakade. Blir bra i morgon med tex glass eller grädde och lite bär till istället för meckig tårta. Hoppas jag iaf. Har aldrig varit nån som bakat eller hängt i kök mycket, men det tar sig på alla fronter tycker jag.

Hoppas inte Per anstränger sig för mycket i morgon nu bara. Samtidigt älskar jag ju att fira saker. Paket och alltihop är ju väldigt kul. Ambivalent här.

Och så detta med presenter. Lika mycket som jag älskar presenter så behöver jag ingenting. ”Nej, jag önskar mig inget…” har jag sagt flera ggr i veckan. Påminner mig om när mamma och pappa svarade ”jag önskar mig bara snälla barn” inför sina födelsedagar och jag och brorsan stod helt oförstående: HUR kan nån inte passa på att önska sig nåt?! 

Som sagt, födelsedagar är inte vad dom brukade. Önskar över lag att det fanns mer eufori och magi i tillvaron. På det sättet är det ju tråkigt att bli äldre, apropå förra inlägget, att det blir svårare och svårare att bli riktigt så där pirrig. Som att en blivit lite härdad och van och inte förväntar sig för mycket av nånting. 

Fast lite väntar jag mig! Middag med familjen, lillebror och faktiskt mamma och pappa som kommer hit från Gbg. Dom vill träffa oss alla, kanske främst Kringlan (som min farsa aldrig träffat än) och Jonas och passar på att slå flera flugor med samma smäll. Smart, där!

Lite annat allmänt för intresseklubben att anteckna:

Jag hade ju blått hår där kring jul, sen dess har färgen bara fått växa ut och tvättas ur vilket resulterade i ljusblått och turkos hår med mörka rötter. Sen blekte jag botten och en bit upp här hemma nu i veckan och blev lite charmigt (hehe) gulblond med turkosblå toppar. Så tänkte jag att jag färgar allt jämt rosa så borde det liksom bli rosa med lila toppar. Men jag var lite slarvig (eller snarare var det en massa barn inne på toa och i badet runt omkring mig) och den rosa färgen blev flammigare och ljusare än planerat, så när mamma och pappa kommer hit i morgon för att fira sin vuxna dotter så kommer dom mötas av denna fjortiskalufs i alla pasteller som existerar. Tror ni jag kommer få höra ”My Little Pony” mycket framöver eller? 

 Nikki-Lo har varit lite hängig i dag och fick vara hemma från föris. Hon har sovit en massa mer än vanligt. Bla somnade hon så här: 

  
  
 Aldrig sett nån sova med halva kroppen stående på golvet tidigare. Då är en person trött!

Nu måste jag fasen sova. Avslutar med att bifoga min feta bäbis viktuppgång: 

 Senaste veckan har han alltså gått upp över 300 gram. Undrar om han kommer bli en sån där liten boll som Nikki-Lo var. Hon var så himla rund att  hon kröp och nästan gick, innan hon kunde vända sig när hon låg ner. Fast hon satt desto stadigare redan vid fem månader. Kram!

 1. O. skriver:

  Har aldrig ägt en ‘My Little Pony’ (är för gammal), men jag älskar pasteller och olika och roliga hårfärger, så jag blev fanimej avis på ditt hår!

  Alltså, Nikki-Lo:s sovställning där, så sött!

  Kram & hoppas du fick en awesome födelsedag!

  /O.

 2. Lisa skriver:

  Håret blev ju skitcoolt (rent ut sagt)

 3. Malin skriver:

  Hehe, han väger nu vad min fyra gjorde som nyfödd! Ursnygg hårfärg!

 4. Måste säga att jag är lite avundsjuk på hårfärgen(hårfärgerna), tycker det är härligt glatt, vårigt och fräscht! Har alltid drömt om snygga ljusa färger men är nästan svarthårig från början så det blir aldrig av!

  Njut av pastellhåret ❤️

 5. Anne skriver:

  Man kan ju önska sig massage, restaurangbesök, goda saker att äta, blommor, t.ex? Min tös är också en ammare av rang, imponerande 10,3 kg vid 6-månaderskontrollen. Det mesta sitter på stussen och benen, så hon står stadigt på jorden 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..