JAG har ensam skapat hela västvärldens sjuka kvinnoideal. Hybris nästa!

Jag har börjat läsa kommentarer på blorren. Ångrar mig nästan. Hur vet Lenor att jag inte tränar? Kan det vara för att jag inte skriver om det eller fotar? Att jag skulle ha skapat idealet och dömer andra? Går det att missförstå mer? 

Jag försökte var tydlig, om än flummig i senaste inlägget. Jag menade att är du smal ska du ha rumpa, är du tjock ska du banta, etc etc… Tror inte inlägget gick stt missförstå. Men tydligen. Puss till Leonor!

 1. Maria skriver:

  Varför ta åt sig av allt som tidningar skriver. Välj vad du vill läsa. Man kan heller inte komma ifrån att det är en väldig överätning nu för tiden. Det som var en normal muffins när jag växte upp kallas idag minimuffins, när jag som barn/ung gick på bio köpte jag mig kanske en tabl-ask, idag ser man knappt människor bak dessa jätteportioner godis, läsk osv. Det är väl inte heller hälsosamt. Angående pulverdiet vet väl alla idag att denna diet inte funkar i längden.

 2. Millan skriver:

  Det finns mycket galenskap i världen! ?

 3. Helen skriver:

  Nu kommer gamjänta in här (48 år!) med en kommentar:
  Visst påverkas jag av min omvärld och hur den anser att man ”ska” se ut.
  Trots att jag är lång och smal med en schysst body finns det alltid saker, enligt normen, att förbättra.
  När åren går kommer rynkorna. Inte bara i ansiktet utan huden förändras över hela kroppen.
  Det trodde jag i min enfald hände när man var sådär 65 but surprise! …rynkor på låren what!?!?
  Skönhetsindustrin vill ha mina pengar och gör vad de kan för att övertyga mig om hur lycklig jag blir om jag pumpar in min tid och pengar till dem.
  Visst kan jag spana in unga tjejer i 20-årsåldern och önska mig kroppar som de har… eller så inser jag att det kommer aldrig att hända och så lägger jag min energi på annat.
  När åren går har jag insett att man har lika kul vare sig man har massa smink, är superdeffad eller inte.
  En schysst personlighet och känslan man efterlämnar hos folk man träffar är så mycket intressantare!

 4. Hanna skriver:

  Du verkar vara en så himla vettig människa Kitty! <3

 5. Maria skriver:

  Deprimerande med alla kommentarer från kvinnor som inte vill förstå. En får påminna sig om att de bara försöker överleva i patriarkatet de också. Att anpassa sig och förneka problemen är en försvarsmekanism. Vi som orkar får kämpa vidare mot de sjuka kraven på kvinnor.

  1. Ewa skriver:

   @ Maria Patriarkatet vet jag inget om, men om en får påminna sig så kanske det är ännu bättre om två eller fler gör det? Man gör så gott som man kan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..