Ta makten! Och här går min 90-tals-gräns.

Idag var Kimmi-Kid hemma från förskolan. Hans förkylningsastma behövde få en ärlig chans att få läka ut. Han fick följa med mig på möte i lägenheten jag ev ska få inreda och gärna också brovbo i. Det var väldigt tufft med flyttbara väggar. Sån vill jag ha. Hur som helst så var det en lovande grund för en min magic touch. Hehe. Hoppas det blir av. Behöver roliga jobb ju. På väg hem däckade Kimmi-Kid och sen sov han i sin overall i nästan två timmar.

Sen hämtade vi på föris och gick hem och fikade.
Jag har mått så himla konstigt idag. Gissar att det är pms. Blir den värre efter barn? Jag har känt mig otroligt känslig och liksom bara ”väldigt konstig” inuti, men enligt min app är mensen redan två dagar sen…?

Och nu vet jag vad du tänker… men det är omöjligt tyvärr. Vi har inte tid med sånt trams mitt i tvätthögar, konflikter, jobb, förhandlingar, bortglömda CSN-räkningar och högar av random papper, leksaker och typ tejprullar. Suck!

Hurra! En sån himla bra ny bok är släppt. Jag var på Releasehäng idag, pratade lite i en panel om självkänsla, psykisk ohälsa, att gilla sig själv eller inte, döma eller inte etc. Så har du en ung person i din närhet. Köp boken för fasen!

På riktigt tror jag boken kan vara livsviktig! God natt och kram. Lämnar dig med 3333 st olästa mail och…
…skorna som visar tydligt var min gräns för 90-tals-reviveln går. Jag minns den röda färgen pch printet. Nej tack! Jag kräks nästan. (Men har du just köpt dig ett par så ska du veta att det är det som format mig i mitt liv som gör att jag inte kan gilla detta, det finns ju inget rätt eller fel såklart!)

  1. Min pms gick från att pågå 3-4 dagar innan mens till 2-3 veckor innan mens.. Vilket hell race det är kan jag säga. ”Fri” i några dagar (mensen) och några dagar efter, sedan sätter det igång igen. Allt detta efter att jag fått mitt andra barn. Har blivit ovän med gud och alla människor, skällt på barn och man och framförallt -hatat mig själv. Känslor av värdelös, oro, ångest… Har nu efter några år kapitulerat och börjat med antidepressiva. Kan vara det bästa jag gjort.. Har fortfarande humör (har jag alltid haft) men är fri från det jag skriver om ovan, eller iaf avsevärt lindrad!

    1. Trist att du behövt ha det så men måste säga att det är skönt att höra pga känt mig ensam om detta. 🙂

    2. Svar till Elin: viktigt att vi pratar om detta. Jag tycker att skammen man känner när man farit ut mot någon är så tärande och man känner sig ensammast i världen.

  2. Min PMS har fullkomligt ballat ur efter barn nr 2. Nu är yngsta ungen 1 år och det har successivt blivit värre. Både fysiskt och psykiskt KAOS nästan hela månaden faktiskt. Egentligen bara opåverkad i ca 1 vecka. Lägg därtill en kopparspiral som orsakar lååånga blödningar (9-10 dagar). Ska till gynekolog i november pga behöver nog hjälp med detta.

  3. Svar ja! Min pms är helt galen nu efter tredje barnet. Ångest, ilska och irritation. Har fått Premalex utskrivet men jag måste sluta amma först.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..