Egotripp del 3: dubbla bannor.

Jag har nästan hämtat mig från igår. Känner mig fortfarande lite skakis och underpresterande. Jag önskar ändå jag hade kommit i väg.

Min ego-tripp fortsätter. Det handlar alltså om att jag inte haft nån tid för mig själv alls på ca tusen år. Så målet är att få känna sig lite lite piffig igen. Fast bara ”normalpiffig”. Idag har jag tex varit och snackat smink och fått en rejäl åthutning inkl ”hjälp” att slänga allt gammalt skitsmink. My god! Det blev värre än jag trodde. Kolla klipp på min instagram om du är nyfiken.

Sen var jag ju på en nagelsalong för ett par veckor sen. Sjukt exotiskt för en sån som mig. Dom kom fram till att jag bara behöver gellack och lite tid, så lovade dom att tom mina naglar kommer att gå från ont-korta små cirklar till nånting lite mer glamouröst. (Men fortfarande på rätt sida bajsblöjs-bytar-längden.) Bara det att jag försökte laga en grej med superlim i helgen. Det hamnade lite över hela fingrarna och pajade mitt gellack på ett par ställen. Då googlade jag och hittade meningen ”gellack kan du dra av själv…” så sen gjorde jag det. Det var ingen bra idé. Naglarna som faktiskt håller på att växa ut lite blev lite fnasiga och skadade. Jag skrev ett litet meddelande till Linda som har salongen. Jag fick det här svaret:

”Hej Kitty!

Inte dra bort😩. 

Det förstör naglarna jättemycket. 

Kan du komma in imorgon & lägga på nytt lack?

Bättre att stärka upp direkt innan dom går av.

Du måste gå ofta nu i början om detta ska hjälpa dig att få ut en längd.”

Kände mig liksom påkommen. Så jäkla kul skriven, den andra meningen. Den säger så mycket med just den emojin. Här går jag till salong för första gången i livet och sen pajar jag allt. Pinsamt! Jag gick dit idag, till Johanna den här ggn som är elev fortfarande, men det blev ju superbra. Jag har lärt mig nu! Jag kommer inte pilla på gellacket nånsin igen. Och det fanns fortfarande hopp. Hopp om att få naglar lika långa som fingrarna, det är väl ett lagom föräldramål?

Kolla blankt, va?! Här är kanin-Kimpan efter badet.
Godnatt. Så trött.

  1. Heja dig och egoboosten, Kitty! Så modigt och fint att du visar dig stark/sårbar. PS. Var är den gulliga rosa kaninhanduken ifrån?❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..