Bara sluta nu Madonna och skvallertidningar!

Ibland tänker jag på hur cool och inspirerande Madonna kunnat fortsätta vara med sin integritet etc om hon bara kört på utan ängslighet inför förändring av sitt utseende. Hon hade fortf kunnat vara trendsetter, fashionista etc fast så mkt mer radikal och skittuff. Jäkla skitsyn på kropp ålder och framförallt kvinnor!! Hon hade sett grym ut i snygga rynkor!

Så när jag ser den här frågan tänker jag:

Vad som HÄNT?! Well… som med alla födda 1958 så har 58 år ”hänt”. Vad har hänt med ALLT UTOM händerna är väl i så fall frågan! Om nån nu tvunget måste fråga nåt alls.

Förresten så har mina händer alltid sett ”gamla” ut. En person har tom påpekat det rakt ut. Men dom funkar jäkligt bra.

Over and out!

 1. Tess skriver:

  Hatar ”gammal”-hysterin! Och värst drabbas kvinnor. Gråhåriga herrar räknas ju som ”charmiga”, men en kvinna med grått hår? Huga… :-p

 2. Madonna får fixa och trixa hur mycket hon vill och orkar. Jag varken dömer, eller kommenterar (mera). Det hon säger och gör, väger tyngre än någonting annat. Har träffat henne i ett privat sällskap i NYC, hon framstod som tämligen blek, grå och tärd ut, i bjärt kontrast till hennes rebelliska, extroverta sida. Ville mest ge henne en donut och kram!

 3. Madonnas fantastiska tal i ”Woman of the year” för några dagar tar upp just dessa problem.
  Wow vilket tal och vilken fantastisk kvinna!
  Jag trodde ärligt talat först att det var ett skämt! Vilken jäkla dubbelmoral du har, du gör ju inget annat än gnäller över kommentarer och diskriminering av kvinnor, och vad gör du nu!? Vem är du att döma andras val och beslut…
  //Mia

 4. Karin skriver:

  Vilken tråkig dömande kommentar om Madonna från dig. Väldigt ofeministiskt att sparka på de kvinnor som känner ett behov av att göra ingrepp. Du gör också ingrepp, dock i mindre skala, gör det dig noblare?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..