På väg till ”bloggmingel”. Ångestnivå 7,9

Alltså, vad jag är kass på sociala grejer. Iaf om jag inte känner mig trygg och på hemmaplan. Jag har ju inte direkt varit en produktiv och bra bloggare på länge nu och tänkte att jag fasen måste ta tag det innan skiten självdör. Men det är tufft. Jag kommer nämligen snart befinna mig i en trendig lokal full av lyckade personer. Typ. Så känns det iaf. Min bild är att dom kommer ha fräcka märkeskläder och är dom inte 20 så ser dom ut som det för dom använder botox och tränar en massa. Sen kommer jag stå där nykter och känna mig som ett jäkla bottenskrap. Varför jag inte stannar hemma? Jag vet fasen inte. 

Just nu är jag kidnappad av känslan och har ångest, så jag hoppas ingen tar mig på allvar. Jag vet ju att alla har sina hangups och kamper etc, ingen är sådär som jag tänker. Iaf inte så många. Eller så är dom det. Fina hus och sånt. Fan!

Med vänlig hälsning, ilandsproblemens okrönta prins, Kitty.

 1. Malin skriver:

  Jag tycks inte hinna läsa några bloggar längre. Småbarnslivet.. Men så trillade jag in på din och herregud vad glad jag är för det! Dina ord, ditt sätt att skriva. Känns som mina egna emellanåt. Tack för att du vill dela med dig!

 2. Palle skriver:

  Din blogg är den första bloggen jag läser! Blir inte ens sur när du inte uppdaterat på några dagar för du är så nice att jag låter det passera (hehe schysst va). Du är så jäkla bra och en sjukt inspirerande person. Älskar också hur du är som mamma, verkliga goals på det ska du veta!

 3. Soni skriver:

  Finns ingen som skriver som du. Du delar med dig på ett sätt som känns ocensurerat, sätter ord på sånt som inte brukar pratas om. Jag känner sån värme för dig. Du känns så äkta. Kan känna igen mig i mycket, den där prestationsångesten och självkritiken. Så dubbelt, du skulle inte ha den om du inte visste att du verkligen kan, samtidigt som inget är bra nog. Vill ge dej en sån stor kram, inte som pepp eller tröst – bara total acceptans.

 4. Anna skriver:

  Jag läser alltid din blogg först av alla bloggar jag läser!

 5. Moa skriver:

  Det är så häftigt för du skriver så ofta precis det jag tänker och det är oerhört befriande att få läsa för det är så sällan i den verkliga världen som folk säger precis vad de känner och tycker. Jag förstår om det inte kanske är nån tröst för dig att detta är en tröst för mig men kände att jag vill att du ska veta – det finns fler som kämpar med otillräcklighetskänslor. Jag brukar försöka köra på mantrat ”jag duger som jag är” och det börjar funka nu på senare år 😊 Massor med styrkekramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..