Presenterna.

Att inte ge många presenter är svårt. Särskilt när det kommer släkt på besök, barnen ärver My Little Ponys och Nikki-Lo shoppar loss på Myrorna på Götgatan. Frukost of Kimpans dreams: soyghurt, juice och sen lite ostmacka. Kolla in egna smöret. 

Födelsedagståget framme. Andra gången vi använder tvåan. 
Vingar och spö till båda kidsen från TGR. Vi fick en hel fin MLP-ryggsäck full av hästar från Sandra Alverstrand i Gbg med familj. Men det var så mycket att det hade blivit cuteoverload, så dom fick varsin ponny och Kimpan ryggsäcken. Tack Sandra!Naturligtvis blev det duplo från både oss och kusin Alice. Rori Räserbil från Myrornas, väldigt tufft för Nikki-Lo att ge bort just det fyndet. Käpphäst från TGR, varsin ljusrosa collegetröja med röda glassar mm från PoP och faster Pia. Skitfint pussel med ”luckor” och bambispeldosa från Djeco. Kimpans djur är ju rådjur, så är det bara. Nattlampa-päron från Modernamuseets butik. Brokiga docksängkläder i ekotyg, från Pellianni/Brigbys. Benet är troligtvis Nikki-Los.
Tack för alla fina presenter, trots att vi sa att ni skulle vänta tills i sommar när vi släkt-firar bådas födelsedagar på västkusten, hehe. Mest min familj som fattat.
Massa kramar!

LOADING..